Press "Enter" to skip to content

Bibi și Antonio Pican s-au despărțit! Cântăreața, primele declarații despre separare: ”Au fost doi ani frumoși”

Bibi și Antonio Pican s-au despărțit, chiar dacă păreau că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cântăreața a mărturisit pe rețelele de socializare că s-a separat de iubitul ei, însă nu a oferit prea multe detalii despre motivul despărțirii. Iată ce a declarat artista!

  • Bibi și Antonio Pican s-au despărțit! 
  • Iată ce a mărturisit cântăreața!

Bibi și Antonio Pican au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de doi ani, însă cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Cântăreața își ține fanii la curent cu toate momentele din viața ei, iar aceasta le-a mărturisit că nu mai formează un cuplu cu Antonio Pican.

Bibi și Antonio Pican s-au despărțit!

Chiar dacă iubitul ei, Antonio Pican, nu a oferit detalii despre despărțire, cântăreața a fost cea care a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Artista a mărturisit că au avut o relație frumoasă cu foarte multe încercări pe care le-au depășit împreună, însă într-un final au decis să meargă pe drumuri diferite.

”A fost frumos cât a fost… Ne-am maturizat, am crescut împreună și ne-am învățat unul pe celălalt multe. Au existat și momente grele, momente pe care nu le-am lăsat să se vadă, dar care există în orice relație, momente peste care am reușit să trecem și care ne-au făcut mai puternici, însă acum… acum e momentul să mergem pe drumuri separate.

Vă rugăm să ne respectați decizia! Au fost 2 ani frumoși și din respect pentru tot ce am trăit împreună nu voi discuta public detalii despre despărțirea noastră. Au fost luni bune în care am gândit și am analizat tot, luni în care m-am maturizat mai mult ca niciodată… am simțit nevoia să fac această postare, deoarece îmi asum faptul că sunt persoană publică și așa cum am împărtășit cu voi toate momentele, am ales să-l împărtășesc cu voi și pe acesta.

Fac această postare din respect pentru comunitățile noastre, însă nu doresc să îmi “spăl rufele în public”. Vom avea mereu respect unul pentru celălalt… asta este tot ce trebuie să știți. Vă iubesc și vă mulțumesc!🙏🏽” a scris Bibi pe rețelele de socializare.

Antonia Pican, prima reacție după anunțul făcut de Bibi

Deși Bibi nu a oferit prea multe detalii despre motivul despărțirii și a mărturisit că nu dorește să-și spele rufele în public, Antonio Pican a fost cel care a dezvăluit pe rețelele de socializare că va veni cu un răspuns în cel mai scurt timp pentru fanii săi.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page