Press "Enter" to skip to content

Bistriţeanul care şi-a ucis soţia lucra în străinătate, ca şofer de TIR. Ce l-a determinat să vină în ţară şi să o omoare

Iulian şi-a ucis soţia chiar sub ochii celor doi copii. Lupta dintre soţi a început în dormitor şi a continuat în bucătărie, unde femeia a căzut într-o baltă de sânge.

Municipiul Bistriţa a fost zguduit zilele acestea de o crimă conjugală petrecută pe strada Axente Sever, o femeie de 33 de ani fiind ucisă de soţ chiar sub ochii copiilor. După faptul bărbatul a postat poze cu cadavrul pe reţelele de socializare.

Bărbatul fusese angajat în armată

Concluziile preliminare ale anchetei indică faptul că motivul crimei a fost gelozia, bărbatul de 34 de ani ieşindu-şi din minţi când a aflat că soţia sa îl înşală.

Cei doi erau căsătoriţi în 2014 și aveau doi copii, o fetiţă şi un băiat. Bărbatul lucra de ani buni în străinătate, iar de câteva săptămâni se întorsese în România. Sâmbătă, într-un moment de furie, s-a năpustit asupra femeii cu cuţitul, lăsând-o într-o baltă de sânge.

“Din păcate, în momentul în care echipajele de intervenţie au ajuns la locul solicitării, au constatat că femeia în vârstă de aproximativ 33 de ani, prezenta leziuni incompatibile cu viaţa”, a declarat Paul Rodilă, de la IPJ Bistriţa-Năsăud.

Bărbatul de 34 de ani a fost internat şi el, cu răni superficiale, iar după ce va fi externat va intra în custodia poliţiştilor pentru a răspunde acuzaţiilor de omor.

“La sosirea echipajelor, bărbatul în vârstă de 34 de ani era conștient, cooperant. Prezenta două plăgi superficiale, care aparent nu îi puneau viața în pericol.

A fost stabilizat și evacuat la UPU SMURD Bistrița, pentru continuarea investigațiilor medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bistriţa, Marius Rus.

Bărbatul care şi-a ucis soţia a fost angajat în armată, iar de mai multă vreme muncea în străinătate, ca șofer de TIR. Anchetatorii au stabilit că între cei doi ar fi avut loc o luptă, mai întâi în dormitor, apoi în bucătărie.

Totul s-a desfăşurat sub ochii celor doi copii ai cuplului. După ce şi-a omorât soţia, bărbatul nu numai că nu a sunat la 112, ci a fotografiat-o şi a pus poza pe Facebook, la Story, mai multe persoane sesizându-se ca urmare a acestui fapt.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page