Press "Enter" to skip to content

Breaking! Dupa fostul sot al Oanei Cuzino, un alt afacerist din Romania a murit! A fost gasit fara suflare in masina

Tragedie in lumea afaceristilor din Romania! Ieri, milionarul Yoav Stern, fostul sot al Oanei Cuzino s-a stins din viata la spitalul Elias din Bucuresti. Aproape de miezul noptii, un alt anunt trist a fost facut: un cunoscut om de afaceri a fost descoperit mort, dupa ce a fost dat disparut timp de sase zile. 

Dumitru Șeicaru, un cunoscut om de afaceri, a fost dat dispărut timp de șase zile, după ce acesta nu a mai dat niciun semn de viață. Bărbatul a plecat de acasă vineri, 22 aprilie, în jurul orei 10.00, iar de atunci nimeni nu a mai știu nimic de el, motiv pentru care familia a alertat autoritățile.

Dumitru Șeicaru

Bărbatul conducea mai multe afaceri în Reșița, cum ar fi un restaurant, o brutărie și un magazin de panificație. În aceste momente, oamenii legii au deschis o anchetă și încearcă să stabilească dacă afaceristul s-a sinucis, a fost asasinat sau a avut un accident.

De precizat este că, Dumitru Șeicaru, în vârstă de 64 de ani, a fost găsit mort în propria mașină, miercuri, 27 aprilie, între localitățile Anina și Carasova, din Caraș Severin. Trupul neînsuflețit al afaceristului se afla într-o râpă.

Oamenii legii au organizat căutări masive pentru a-l găsi pe bărbat, autoritățile făcând verificări pe la spitale, în parcuri, stații de cale ferată și autogări.

Yoav Stern s-a stins din viata la spital

Yoav Stern a murit miercuri, 27 aprilie, la 70 de ani, după ce timp de 10 zile s-a aflat în comă, iar medicii au încercat să îi salveze viața. El fusese transportat la un spital din Capitală într-o stare foarte gravă, cu hemoragie cerebrală și leziuni ale plămânilor. Inițial, oamenii legii au crezut că loviturile au fost rezultatul unei altercații, însă ulterior polițiștii au concluzionat că afaceristul s-a rănit după ce ar fi căzut pe scări de la o înălțime considerabilă. 

Yoav Stern

Polițiștii continuă să facă cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs evenimentul. Nu a fost luată în calcul tentativa de omor, deși împrejurările în care a avut loc teribilul accident sunt unele bizare. 

Oana Cuzino și Yoav Stern au fost căsătoriți timp de 12 ani, în intervalul 2002-2014. După divorț, el s-a concentrat asupra afacerilor pe care le are și foarte puține lucruri despre viața sa personală au mai apărut în presă. În urma divorțului, prezentatoarea și-a rotunjit considerabil veniturile. 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page