Press "Enter" to skip to content

Camelia Pătrășcanu – Horoscop până la finalul anului 2023 – Se deschide o nouă linie de Destin pentru acești Nativi

Horoscop pana la finalul anului. Astrolog Camelia Patrascanu a fost invitata lui Jessie in Golden Hour la Radio Gold FM unde a prezentat horoscopul anului 2023.

BERBEC

Berbecii sunt poate cei mai indrazneti si mai energici dintre toate zodiile acum, la inceput de an. Pot initia acum proiecte noi de a caror succes se vor bucura incepand cu luna mai. Vara aceasta va fi o perioada foarte buna si pentru vindecare, de aceea Camelia Patrascanu ii sfatuieste pe berbeci sa nu se teama sa ceara ajutorul celor apropiati.

Au energie si entuziasm sa porneasca la drum. Jupiter le alimenteaza increderea in fortele proprii. Pot avea parte de relatii bune, idei practice si vor avea curajul de a-si pune in evidenta talentele. Pot obtine bani sau pot investi ca sa poata duce treburile propuse la bun-sfarsit.

Ceea ce fac in 2023 deschide o noua linie de destin. Pot schimba macazul, daca isi doresc o alta profesie sau un alt stil de a lucra. Finalul anului viitor se va incheia cu niste calatorii si planuri marete.

TAUR

Taurii vor avea tendinta sa stea sa cumpaneasca niste decizii pe care le-au luat in trecut si vor simti nevoia sa faca niste reglaje in viata lor. Incepand din luna mai, taurii vor avea parte de foarte multe schimbari in bine care se rasfrang asupra lor. Este vorba aici despre diverse obiceiuri sau comportamente care vor fi imbunatatite sau corectate. Taurii vor simti nevoia de independenta.

GEMENI

Pentru Gemeni acum, la inceput de an, conteaza foarte mult relatiile si aliantele pe care si le fac. Din vara acestui an, gemenii intra intr-un soi de an sabatic, acesta reprezentand o perioada de concluzii. Prima parte a anului este mai dinamica, in timp ce a doua parte se va concentra mai mult asupra mentinerii anumitor lucruri dobandite in prima jumatate a lui 2023.

RAC

Racii se vor bucura de o perioada favorabila pentru cariera in prima jumatate a anului. Au sansa de a accede la posturi sau pozitii mai inalte la job. Cu toate acestea, daca vor simti ca nu li se potriveste noua functie, racii vor incerca sa exploreze si noi domenii, poate chiar prin reaccesarea unei pasiuni mai vechi.

Este un an interesant. Racii au un debut cu aspecte speldnide pe cariera. Pot avea sansa sa devina sefi sau sa se apropie de varful ierarhiei. Altii pot lupta si pentru titluri care vin in urma unor studii. In orice caz, au sansa unei avansari si trebuie sa isi onoreze postul, functia sau responsabilitatile mai mari.

Foarte multi Raci pot lua decizii inclusiv conjugale. Vor stabili un cadru legal juridic pentru relatii. Racii sunt tensionati si vor vrea sa anunte public unele lucruri, iar acest lucru nu le va fi usor. Din a doua jumatate a anului, racii pot avea parte de vesti importante din partea apropiatilor. Pentru altii pot aparea cercuri noi de prieteni, care sa ii ajute chiar si financiar.

LEU

Leilor li se deschide un nou canal de comunicare care ii va aduce mai aproape de realizarea unor studii importante. Este important ca leii sa se ocupe de tot ce tine de acte, atestate, diplome in prima partea a anului. Se preconizeaza o schimbare de cariera in luna iunie.

FECIOARA

Pentru Fecioare sunt foarte importante aliantele si calitatea persoanelor cu care se afla deja in diverse tipuri de parteneriat sau colaborare, pentru ca trebuie sa se simta apreciate si motivate. Au nevoie ca cineva din exterior sa scoata la suprafata tot potentialul pe care il au. Vor avea parte de mari castiguri financiare daca au curajul sa incerce lucruri mai grele si daca acced catre niveluri mai inalte.

Fecioarele au un an foarte interesant. Inca din 2022 s-a deschis o perioada de felul, in care multe lucruri sunt receptate. Multe lucruri bune vin daca au oamenii potriviti langa ele. Pentru primele 5 luni, au nevoie de persoane care sa le aprecieze ideile.

Isi pot impresiona sefii, prin idei sau solutii indraznete. Pot veni cu sugestii prompte, foarte bine justificate si daca cineva apreciza, atunci pot avea parte de recunoastere si promovare.

BALANTA

Balantele vor fi mai deschise catre public si vor trece printr-o perioada in care vor simti nevoia de a-si schimba look-ul, felul in care se prezinta, comportamentul sau felul in care abordeaza lumea in general.

Este esential pentru balante sa poarte discutii transante cu cei cu care se afla in relatii nu tocmai benefice sau armonioase.

SCORPION

Scorpionul va trebui sa se inarmeze cu multa rabdare si cu multa putere, pentru ca il asteapta un an cu multa munca. Trebuie sa se implice si sa se dedice muncii, sa aiba un scop foarte bine stabilit, pentru ca altfel vor avea foarte multe de pierdut.

Multa munca pentru Scorpioni. Proiecte noi pe care vor forja, vor da tot ce au mai bun. Au foarte mult elan si vor face totul extraordinar de bine. Sunt pe un trend foarte bun astral.

E bine sa munceasca cu incantare. Se vor face cunoscuti pentru munca lor, vor demara proiecte, apoi vine popularitatea. Foarte buna intelegere cu partenerii de viata sau cu colaboratorii lor. Ei dau tonul, ei structureaza lucrurile, ei impun ritmul.

SAGETATOR

Sagetatorul, aventurier din fire, va avea parte de… multa aventura, iar energia astrala este cu siguranta de partea sa. Foarte multi sagetatori se vor reinventa si vor prelua initiativa in proiectele ce tin de viata lor.

CAPRICORN

Pentru Capricorni, in prima parte a anului va domina ideea de casa, camin si familie. E posibil sa achizitioneze noi bunuri, insa trebuie sa fie prudenti.

Capricornii incep anul cu multe preocupari legate de casa si camin. Vor avea parte de bucurii si entuziasm. Se pot intinde mai mult decat e plapuma, dar nu o vor duce rau. Inceputul de an vizeaza relatiile de familie, pot avea grija de cei dragi, in special de varstnici.

Pot avea sentimentul ca au cheltuit mult pe niste mofturi pentru parteneri, dar s-ar putea ca in timp ca acest lucru sa contribuie mult la sudarea relatiei. Vor avea discutii transante, pentru acceptare, vindecare.

Atentie la sanatate incepand cu luna noiembrie. Finalul de an trebuie sa fie mai pe langa casa.

VARSATOR

Varsatorii sunt un pic dezordonati, pentru ca multe planuri si idei le trec de-a valma prin minte. Dupa luna mai, nativii varsator vor avea nevoie de concentrare maxima pentru a putea cu adevarat sa intreprinda proiectele pe care si le-au propus.

PESTI

Pentru Pesti, banii vor fi importanti la inceput de an. Vor avea in sfarsit curaj sa se mobilizeze si sa realizeze anumite lucruri pe care si le doreau de mult timp. In a doua jumatate a anului, accentul cade pe carte si studii.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page