Press "Enter" to skip to content

Când începe reality show-ul matrimonial Mireasa. Sezonul 6 debutează peste hotare

Reality show-ul matrimonial care a reuşit sã creeze dependenţã în rândul telespectatorilor cu fiecare sezon difuzat revine la Antena 1 cu cel de-al şaselea sezon. Astfel, începând din 29 august, de la 14:00, la Antena 1, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche într-o locaţie surprinzătoare din Turcia. Emisiunea va putea fi urmărită de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00.

  • Începe sezonul 6 al reality show-ului Mireasa
  • Se filmează în străinătate

După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată. Dragostea se vede la Mireasa, sezonul al 6-lea, începând din 29 august. Şi nu oricum, ci în porţie dublă, zilnic, mai exact de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00”, a declarat gazda reality show-ului, Simona Gherghe, care a mai completat: „E un început de sezon cum n-a mai fost, pentru că suntem cu toţii în Istanbul. Cred că nu se putea un început mai bun pentru un sezon cu iubire ca-n filme. A fost un efort uriaş pentru echipă, însă totul e grozav aici! Abia aştept să ne revedem! După prima săptămână filmată în Istanbul, ne vedem în direct din Casa Mireasa!”.

Începând din sezonul al şaselea, reality show-ul matrimonial Mireasa va putea fi urmărit luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. De la ora 16:00, de luni până vineri, Olivia Păunescu şi Florin Căruceru prezintă Observator, la Antena 1.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page