Press "Enter" to skip to content

Cântăreața Cat Janice a murit la 31 de ani! Artista celebră pe TikTok a dus o luptă grea cu cancerul

Cat Janice s-a stins din viață la vârta de 31 de ani! Celebra cântăreață de pe TikTok a murit, după o luptă grea cu cancerul. Artista a avut o formă rară de boală care i-a afectat țesuturile moi și oasele.

  • Cat Janice a murit
  • Artista s-a stins din viață la 31 de ani

Cântăreața Cat Janice, cunoscută pentru hitul viral pe TikTok „Dance You Outta My Head”, a încetat din viață miercuri, la vârsta de 31 de ani, pierzând bătălia îndelungată cu sarcomul, un cancer rar care afectează oasele și țesuturile moi.

Cat Janice a murit

Anunțul trist al decesului a fost făcut de fratele ei pe pagina de Instagram, care a menționat că artista a plecat din această lume din confortul casei copilăriei sale, fiind înconjurată de iubirea familiei sale.

Cat Janice a luptat cu curaj împotriva cancerului și a fost diagnosticată cu sarcom, după ce a observat un nodul la gât. Ea a suferit intervenții chirurgicale, chimioterapie și radiații în încercarea de a înfrunta boala.

În ciuda luptei grele, Cat Janice a continuat să împărtășească muzica sa cu lumea și a transmis întotdeauna un mesaj de iubire și speranță.

Într-un TikTok emoționant, postat pe 6 ianuarie, ea a dezvăluit că se pregătește să lanseze o ultimă melodie, „Dance Outta My Head”, ca un dar pentru a aduce bucurie și distracție în ciuda suferinței sale.

„Dance Outta My Head” a devenit un succes enorm, ajungând pe primul loc în Top 50 TikTok Billboard și clasându-se în top 10 al Billboard’s Hot Dance/Electronic Songs. Arista s-a inspiat din iubirea pe care o purta fiului său.

Cat Janice va rămâne în memoria fanilor ei ca o artistă talentată și plină de viață, iar muzica ei va continua să „trăiască” și să inspire.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page