Press "Enter" to skip to content

Carmen Harra anunţă căderea lui Vladimir Putin. Cine îl va elimina pe liderul de la Kremlin: „Nu va mai fi la conducerea Rusiei!”

Carmen Harra a prezis conflictul dintre Rusia și Ucraina, ceea ce s-a și întâmplat, iar acum susţine că Vladimir Putin nu va ieși învingător din acest război, ba chiar va fi îndepărtat de la conducerea Rusiei!

Carmen Harra anunţă căderea lui Vladimir Putin. Celebra clarvăzătoare a mai adăugat că acest război îl va costa scump pe Vladimir Putin, care va plăti cu funcţia de preşedinte al Rusiei!

Carmen Harra anunţă căderea lui Vladimir Putin. Cine îl va elimina pe liderul de la Kremlin: „Nu va mai fi la conducere Rusiei!”

Carmen Harra a declarat că ruşii se vor delimita de liderul de la Kremlin, care nu va mai avea nici măcar sprijinul oamenilor din jurul lui.

„Rușii, încet încet, se vor da deoparte, el amenință cu arma nucleară dar, să nu uităm că trebuie doi oameni să apese pe buton iar acești doi oameni, nu numai că nu vor apăsa pe buton, probabil că vor face tot posibilul să îl elimine. El nu va mai fi la conducere Rusiei, pe parcursul acestui an vom știi cu exactitate când și cum, dar vom scăpa de el până la urmă pentru că la ora actuală este cel mai periculos om din istoria omenirii, pentru că are armă nucleară și este psihopat!

Fiind psihopat nu are nimic bun în sufletul lui și nu are nicio dorință de a-i salva pe cei din jur și nu îl interesează de suferința oamenilor. Este catastrofal ce se întâmplă!”, a spus Carmen Harra, conform Click!.

Celebra clarvăzătoare crede că Vladimir Putin are complexe de inferioritate şi că are trăsături de psihopat, pe care nu îl interesează nimic, doar puterea absolută.

„Am vorbit de mai bine de un an despre aspectul numărul 1 care definește 2022, anul în care capetele politice de ani de zile vor cădea. Capul lui Putin va cădea, deci acest război îl plătește cu președenția lui, cu capul lui.

După părerea mea, Putin este un om care suferă de niște complexe de inferioritate, așa, ca psiholog, analizându-l și ajuns la această dorință acerbă de putere de ani de zile a devenit într-un fel un pic de psihopat.

El nu mai are compasiune, nu mai are iubire pentru oameni, nu-l mai interesează, minte, nu te poți baza pe cuvântul lui, nu este un lider pe care să îl intereseze ce se întâmplă în lume. De fapt nu îl interesează decât de puterea lui, este megaloman!”, a mai spus Carmen Harra.

Carmen Harra a vorbit despre tot ce se întâmplă acum încă de dinainte de a începe conflctul. Aceasta a avertizat încă de la început că Rusia va ataca dur Ucraina, însă a precizat că acest lucru îl va costa scump pe Vladimir Putin, care o să fie dat jos din funcția de conducere.

„Situația este foarte complicată și o să se complice mai mult. Rusia va ataca Ucraina. Este un plan vechi la care Putin nu o să renunțe și-l va pune în aplicare. Însă o să-l coste capul lui. O să plătească cu președinția pentru această escapadă a lui, care o să se desfășoare foarte urât și o să ia niște proporții foarte urâte”, a declarat Carmen Harra.

Celebra prezicătoare a spus că președintele Statelor Unite ale Americii nu „are puterea politică pe care ar trebui să o aibă”.

,,Biden nu are însă puterea politică pe care ar fi trebuit să o aibă, să intervină să pună punct la așa ceva. Și Putin știe că Biden este foarte slab și profită de slăbiciunea lui. De fapt, Biden este foarte contestat în America. Va continua să fie contestat și nu știu ce se va întâmpla cu el.”, a mai menționat Carmen Harra.

Carmen Harra a prezis încă din anul 2021 că anul acesta va fi unul greu, cu război și neînțelegeri de ordin politic. Vor fi răsturnări de situație care vor avea urmări grave la nivel mondial.

,,Eu am spus de anul trecut că 2022 este un an al răsturnărilor politice. Și ce vom vedea sunt răsturnări politice în SUA, în Rusia, în Franța. De fapt și alte țări se vor implica în această nenorocire care începe în bătălia dintre Rusia intrând în Ucraina. Implicațiile politice sunt foarte grave și foarte urâte.

Este prima bătălie reală după al Doilea Război Mondial. După 60 de ani, ne întoarcem înapoi, influențele planetare vin din nou să ne arate repetarea unor karme anterioare. Ăsta este episodul care urmează și de aici multe alte consecințe care se răsfrâng politic, economic, inflație etc.”, a spus Carmen Harra.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page