Press "Enter" to skip to content

Carmen Harra, previziuni neașteptate pentru 2024. Clarvăzătoarea aruncă bomba: „Simion o să iasă președinte. Cei din PSD, PNL pot să se ducă la plimbare”

Carmen Harra, previziuni neașteptate pentru 2024. Celebra clarvăzătoare susține că vom avea parte de un an karmic, cu schimbări majore. Invitată la podcast-ul Adrianei Bahmuțeanu, femeia a precizat că omenirea se va schimba radical, peste 10 ani.

Carmen Harra, previziuni neașteptate pentru 2024. „Omenirea se va schimba peste noapte în 10 ani, de-acum încolo. Ne trezim deodată într-o altă lume. Este greu de crezut, dar dacă stai să te gândești, și Biblia spune asta. Că peste noapte ceva se întâmplă. Dar asta nu acuma, mai durează. Între timp, este faza asta a bătăliilor.

Schimbarea din România este fundamentală. De data asta, să vă amintiți vorbele mele, 2024 aduce o schimbare din rădăcini”, a spus Carmen Harra.

Carmen Harra, previziuni neașteptate pentru 2024

În ceea ce privește țara noastră, clarvăzătoarea spune că vor avea loc schimbări pe plan politic, în anul 2024. Carmen Harra susține că George Simion ar avea cele mai mari șanse să devină președintele țării.

De data asta, mutațiile care vin în anul ăsta fatidic, un an karmic, un an care are o rezonanță mult mai puternică decât ultimii 20 și ceva de ani, sau 30 de ani, anul ăsta vine și zguduie din rădăcini structurile și aduce niște schimbări poate fără precedent.

Cei din PSD, PNL se pot pot să se ducă la plimbare, eventual să se plimbe pe o altă insulă. Să înceapă o altă viață, să-și facă un alt business. Au furat destul, cred că au destul ca să-și creeze alte bussines-uri în alte părți, că în România au făcut cât au putut.

După părerea mea ei sunt pe ducă. Tot au căzut, au căzut, sar ei s-au tot coalizat, au rezistat prin coaliții. Timpul lor s-a încheiat, în 2024.

Dintre Simion și Ciolacu, o să iasă președinte mai degrabă Simion, decât Ciolacu. Nu văd cum ar putea să iasă Ciolacu. Îl văd mai puternic pe Simion. Dar sunt niște schimbări care vin prin februarie, martie, aprilie, care schimbă situația în România. Și sunt niște influențe care vin din afară”, a spus Carmen Harra.

În următorii 10 ani, pericolul va sta la pândă, iar abia după această perioadă va fi liniște în lume, dar și în sufletele oamenilor.

În orice caz, la ora actuală putem să ne gândim că cei care conduc lumea au atâta înțelepciune să nu se angreneze în așa ceva și să vadă catastrofa care ne paște la un centimetru de noi.  Cam acestea sunt datele, nu sunt prea grozave dar omenirea mai are încă 10 ani de luptă, de luptă cu sine, de luptă cu trecutul, de luptă de a schimbă gândirea și a vindecă acțiunile greșite de-a lungul timpului.

Pentru a intra într-o perioadă luminoasă și stabilă trecem întâi prin purgatoriul ăsta și prin partea de haos. Deci eu susțin că pericolul unui al treilea război mondial este foarte-foarte mare în viitorul apropiat. Să sperăm că nu se va întâmpla! Nu este o incidență de 100%, dar din nefericire lumea stă pe un butoi de pulbere, iar următorii ani sunt periculoși, nu numai 2024!”, aspus Carmen Harra.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page