Press "Enter" to skip to content

Carmen Harra, previziuni pentru toți românii. Ce spune despre Marcel Ciolacu: „Nu prea are șanse să câștige sau dacă o face, pierde pe parcurs”

Carmen Harra, previziuni pentru toți românii. Clarvăzătoarea a spus ce ne așteaptă și de asemenea, ne învață și să ne calculăm cifra personală, dacă 2024 ne este favorabil sau din contră. Mai mult, a făcut dezvăluiri cu privire la influența pe care o are cifra personală în 2024, în viața fiecărei persoane

Carmen Harra, previziuni pentru toți românii. Pentru a calcula cifra personală există o formulă de calcul, iar ziua și luna în care ne-am născut sunt cele mai importante. Fiecare om are cifra personală diferită, care vine cu o altfel de vibrație.

Carmen Harra, previziuni pentru toți românii

După ce a vorbit despre efectele pe care le are cifra personală în 2024, clarvăzătoarea a precizat și cifra celui care va fi președinte al României. Aceasta spune că Marcel Ciolacu, spre exemplu, nu este deloc favorizat.

Carmen Harra menționează că actualul premier va intra într-un an personal 2, iar acesta nu îi va aduce șanse mari de câștig. Din contră, s-ar putea să îi aducă și câteva pierderi semnificative în timp.

Deci, cifra globală se adaugă la ziua și luna în care te-ai născut și cădem pe un singur număr. Că vibrațiile astea energetice sunt de la 1 până la 9. Noi suntem în vibrația colectivă a cifrei 8 în anul 2024, care este planeta Saturn a karmei și a memoriei, dar fiecare din noi dacă luăm numărul ăsta 8 și-l adăugăm la ziua și luna în care ne-am născut.

Cădem pe o singură cifră și cifra respectivă reprezintă anul nostru personal. Acum, fiecare cifră are o vibrație diferită. Anul meu personal poate fi complet diferit de tot ce se-ntâmplă-n lume, doar că, fiind parte din gândirea colectivă, am parte și de consecințele schimbărilor globale.

Pe Marcel Ciolacu nu-l favorizează că din vara anului viitor intră într-un an personal 2. Când ești în anii personali 2… nu prea ai șanse să câștigi prea mare lucru sau dacă o faci pierzi pe parcurs.

Vibrația cifrei 2 nu este o energie care să susțină o reușită. Am văzut asta la Hillary, când a pierdut alegerile. S-a întâmplat pentru că intrase în anul 2”, a dezvăluit Carmen Harra, pentru Cancan.ro.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page