Press "Enter" to skip to content

Cât balsam se pune la rufe, la mașina de spălat. Cu siguranță ai pus prea mult

Orice gospodină vrea ca hainele să miroasă plăcut și să fie moi după spălare. Cu toate astea, multe femei exagerează și pun prea mult balsam în mașina de spălat. De ce este important să pui o cantitate corectă. Iată cât trebuie să pui și ce se întâmplă dacă folosești mai mult.

  • Cât balsam se pune în mașina de spălat
  • Multe gospodine greșesc

Când vine vorba de haine trebuie să fim foarte atenți, mai ales dacă ne dorim ca acestea să fie la fel de frumoase și cu trecerea timpului. Orice gospodină știe că balsamul este foarte important pentru rufe. Iată câtă cantitate se pune în mașina de spălat, de fapt. Cu siguranță că până acum ai pus mai mult decât trebuia.

Cât balsam se pune la rufe, de fapt

Balsamul este bun pentru haine deoarece le protejeză de frecarea fibrelor, le face mai moi și le oferă un miros plăcut, de durată. Este important să folosești un produs de calitate, chiar dacă prețul acestuia este mai mare.

Pentru că este foarte concentrat nu trebuie să pui prea mult în mașina de spălat, așa cum probabil că erai obișnuită să faci. La 4-5 kilograme de haine trebuie să pui 35 ml de lichid, iar în cazul în care cantitatea este mai mare, bineînțeles că trebuie să mai adaugi.

Poți măsura cantitatea de balsam cu ajutorul capacului, iar apoi îl torni în mașina de spălat. Dacă pui prea mult, există șanse ca hainele să fie lipicoase. Cu atât mai mult, mirosul plăcut se poate transforma în unul urât cu trecerea timpului.

De ce este important să alegi un balsam de calitate

Multe gospodine aleg să cumpere un balsam de rufe mai ieftin din motive financiare, însă trebuie să știi că este foarte important ca produsul să fie de calitate. Dacă acesta este bun nu trebuie să pui prea mult lichid atunci când speli rufele. În schimb, în cazul celălalt trebuie pus mai mult, pentru a avea un miros intens și de lungă durată.

Este important să alegi un balsam de rufe de calitatate pentru că acesta îți va ajuta hainele să rămână la fel de frumoase chiar și cu trecerea timpului. De asemenea, materialele își păstrează intensitatea culorii și vor fi mai curate

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page