Press "Enter" to skip to content

Cât cere Dana Roba pentru un pensat. Internauții o acuză că profită de mila oamenilor: „E bătaie de joc!”

Dana Roba a trecut prin momente cumplite anul trecut, când a fost la un pas de moarte din cauza fostului soț. Acum că și-a revenit, aceasta se concentrează pe afacerea sa. Pe lângă serviciile de make-up și coafură, Dana se ocupă și de stilizarea sprâncenelor, însă prețurile nu îi încântă deloc pe internauți.

Dana Roba aproape a fost omorâtă de fostul partener, însă nu a lăsat această tragedie să îi strice viața. La scurt timp după ce s-a recuperat, s-a întors la muncă, iar clientele sale au fost cât se poate de fericite. Însă chiar dacă este o afaceristă de succes, internauții nu sunt mulțumiți de prețurile pe care aceasta le impune acum.

Cât cere Dana Roba pentru un simplu pensat

Dana Roba este un make-up artist de succes, însă prețurile practicate de aceasta i-au revoltat pe unii urmăritori care au acuzat-o că profită de situație ei și de bunătatea oamenilor. Pe lângă machiaj și coafat, aceasta se ocupă și de pensat, însă prețul pentru un astfel de serviciu a fost motiv de dispută în mediul online.

După ce și-a reluat activitatea, make-up artista și-a făcut publică lista de prețuri și a așteptat clientele să se reîntoarcă la ea. Potrivit celor declarate chiar de ea în ceea ce privește prețurile cerute pentru serviciile sale, un machiaj pentru mirese realizat de Dana Roba costă 400 de lei, iar dacă acestea vor să se și coafeze, suma ajunge la 700 de lei.

De asemenea, make-up artista a anunțat că se ocupă și de stilizatul sprâncenelor, iar prețul unui pensat este de 150 de lei. Acest preț i-a nemulțumit pe fani, mulți criticând-o, spunând că încearcă să se îmbogățească de pe urma situației grave prin care a trecut. Văzând acestea, Dana Roba le-a răspuns imediat cârcotașilor.

„Nu înțeleg de unde atâta hate? Vreau să văd una din voi, dacă ați fi fost în comă 48h, să vă întoarceți la munca după 7 săptămâni… Nu vă este rușine? Cine își cumpără haine de la Zara nu înseamnă că Gucci sunt urâte… fiecare intră în magazinul unde îi permite bugetul. Am pus acest preț tocmai că îmi selectez clientela. Eu nu am nevoie de cantitate, am nevoie de calitate! Sper că sunt destul înțeleasă. Vă mulțumesc!”, a scris Dana Roba, în mediul online.

Explicațiile make-up artistei nu i-au mulțumit pe fani, care au continuat să o taxeze pentru atitudinea sa. Comentariile negative nu au contenit, punând-o la zid pentru pretențiile financiare avute.

„Asta nu înseamnă că trebuie să profiți de ceea ce ai pățit. Nici eu nu sunt de acord cu violența, și mai rău, cu ceea ce ai pățit tu. Dar la ce sumă ceri tu pentru un amărât de pensat, e chiar bătaie de joc/ Cred că este penseta Versace/ Vrea să se îmbogățească peste noapte. Să fim realiști, totuși!/ Ce faci de 150 ron? Și implant de sprâncene?”, sunt câteva dintre comentariile de pe internet ale urmăritorilor Danei Roba.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page