Press "Enter" to skip to content

Cât cere Lavinia Pîrva pentru o cântare. Soția lui Ștefan Bănică nu se zgârcește când vine vorba despre munca sa

Lavinia Pîrva nu a renunțat la cariera sa muzicală, chiar dacă are și alte activități în viața de zi cu zi. Iar dacă cineva avea impresia că doar Ștefan Bănică aduce bani în casă, ei bine adevărul este cu totul altul.

Lavinia Pîrva s-a lansat drept cântăreață, apoi model de succes. A devenit soția lui Ștefan Bănică și mamă a unui băiețel mult iubit. Deși se crede că se ocupă doar de treburile casnice și de creșterea celui mic, Lavinia încă mai cochetează și cu lumea artistică.

Cât cere Lavinia Pîrva pentru o cântare

Lavinia nu a renunțat la viața de pe scenă, ba chiar și-a adaptat linia muzicală cu originile sale, respectiv mai apropiate de zona Banatului. Inspirate de muzica de petrecere de la vest de Dunăre, soția lui Ștefan Bănică a descoperit secretul unui succes inevitabil. Și pentru că se află de mult timp pe piața muzicală și știe cât valorează munca ei, Lavinia Pîrva cere suma de 2.000 de euro pentru o reprezentație solo. Însoțită de trupa sa, bruneta cere 2.500 de euro.

Lavinia Pîrva a atras atenția publicului atunci când a debutat cu trupa Spicy, creată în anul 2002. De-a lungul anilor, ea a evoluat de la o simplă prezență plăcută în peisajul muzical românesc la o artistă solo de succes. Și căsătoria cu Ștefan Bănică Jr., a adus un plus de vizibilitate Laviniei, care la un moment dat căzuse, parcă, într-un con de umbră.

Nu i-a plăcut să fie recunoscută drept doar soția lui Ștefan Bănică, ci a vrut să fie apreciată pentru talentul său muzical. Pe lângă piesele solo pe care le lansează, Lavinia mai este ajutată și de partenerul său în unele proiecte muzicale. În același timp, fiecare își vede de drumul său în cariera artistică.

După dizolvarea duo-ului Spicy, Lavinia a lansat mai multe single-uri de succes care au ajuns rapid în topurile muzicale din România, precum „Plângi, fată” (feat. Mihai Chiru) și „Dragoste cu împrumut”.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page