Press "Enter" to skip to content

Cât costă coșul cu produse tradiționale de la mama Geta? Nimeni nu se aștepta la asemenea prețuri

Cu toții știm de afacerea familiei Sterp, de care mama Geta se ocupă cel mai mult și cu care chiar are mare succes. Cei care au trecut măcar o dată pragul magazinului știu deja ce prețuri sunt acolo și cu câți bani trebuie să plece la drum, dar se pare că mai există și oameni care poate se temeau să meargă la cumpărături, pe motiv că prețurile sunt prea mari.

Ce prețuri are mama Geta la magazin

Mama Geta este unul dintre cele mai iubite personaje din lumea mondenă, care se bucură de mare apreciere din partea fanilor. Întreaga familie Sterp este celebră și apreciată, dar mama Geta este foarte apropiată de oameni, mai ales pentru că vinde și produse tradiționale la un magazin și intră în contact cu mulți.

Familia Sterp face bani frumoși de pe urma oilor și a altor animale pe care le mai au la ferma lor. De curând, familia Sterp a publicat o listă cu prețurile exacte pe care le vedem în magazinul mamei Geta, iar toți au avut parte de o surpriză. Mama Geta are un magazin într-o piață din Hațeg, acolo unde vinde mai multe lactate, dar și alte preparate tradiționale.

De exemplu, un kilogram de brânză de oaie veche costă 60 de lei, în timp ce brânza proaspătă costă 45 de lei. La mama Geta găsim și preparate din carne, iar salamul de casă se vinde la 70 de lei kilogramul și la bucăți de câte 15 lei.

Prețurile sunt acceptabile, având în vedere că și munca depusă este una mare. Găsim și cârnați afumați cu 55 de lei kilogramul, iar fruntașe în topul preparatelor sunt jumările, care costă nu mai puțin de 70 de lei.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page