Press "Enter" to skip to content

Cât de frumoasă e fata cea mare a lui Adrian Mutu. Imaginea pe care a postat-o antrenorul Rapidului

Cum arată și cu cine seamănă fiica cea mare a lui Adrian Mutu. Poza distribuită de antrenorul Rapidului de ziua ei de naștere.

Cât de frumoasă e fata cea mare a celebrului jucător de fotbal, cunoscut drept Briliantul. Imaginea pe care a postat-o antrenorul Rapidului pe rețelele de socializare. Chiar și soția sportivului, Sandra Mutu, a reacționat.

Cum arată și cu cine seamănă fiica cea mare a lui Adrian Mutu. Poza distribuită de antrenorul Rapidului de ziua ei de naștere

Adrian Mutu le-a arătat urmăritorilor săi cum arată și cu cine seamănă fiica sa cea mare, Adriana, din mariajul cu cea de-a doua soție, Consuelo Matos. Antrenorul Rapidului a distribuit o poză de ziua de naștere a acesteia.

Fata fostului jucător de fotbal a împlinit frumoasa vârstă de 17 ani, ocazie cu care vedeta i-a făcut o urare. „La mulți ani, dragostea mea!”, este descrierea lăsată de Briliant pe contul său de Instagram.

„Mulțumesc, tată”, este răspunsul scurt și la obiect primit de antrenor de la fata sa cea mare, în timp ce actuala soție a sportivului, Sandra Mutu, a numit-o ”prințesă”. Postarea a adunat peste 3.000 de comentarii.

Fanii lui Adrian Mutu i-au lăsat numeroase mesaje, adolescenta de 17 ani fiind extrem de frumoasă. Adriana seamănă foarte mult cu mama sa de la care a moștenit multe dintre trăsăturile fizice, putând lucra fără probleme ca model.

Adrian Mutu, detalii despre relația dintre copii

Adrian Mutu are 4 copii din 3 mariaje diferite. Din căsnicia cu actrița Alexandru Dinu a rezultat un băiat, Mario, iar din a doua au venit pe lume două fete, Adriana (17 ani) și Maya (15 ani). Din mariajul actual are încă un băiat pe nume Tiago.

Cel mic și fetele au ajuns să se cunoască abia după pandemia de coronavirus. La momentul respectiv antrenorul echipei de fotbal Rapid a plecat în Republica Dominicană, acolo unde locuiesc adolescentele împreună cu mama lor.

„Tiago e foarte bine, e fericit. E în mare toată ziua, se joacă. E uimit și impresionat de surorile lui. Și ele sunt la fel! Ele vorbesc în engleză, iar Tiago știe și engleză, deci se înțeleg foarte bine.

E totul bine! Lipsește doar Mario din poza asta pentru a fi totul perfect!”, spunea Adrian Mutu în urmă cu ceva vreme despre legătura dintre copiii săi, conform cancan.ro.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page