Press "Enter" to skip to content

Cât este taxa la școala la care învață Violeta Bănică. Andreea Marin și fostul ei soț nu se uită la bani

Educația primează în familia Andreei Marin, drept dovadă, vedeta și-a dorit ca unica sa fiică să beneficieze de o educație la standarde ridicate, așa că a decis, în urmă cu câțiva ani, să își înscrie fiica la o școală particulară din București. Iată câți bani scoate din buzunar pentru taxele de școlarizare.

Andreea Marin și-a înscris, în urmă cu câțiva ani, fiica la o școală particulară din București, în ideea că Violeta Bănică va avea parte de toate condițiile necesare pentru a studia la cele mai înalte standarde.

Cât este taxa la şcoala la care învață Violeta Bănică

Școlile private sunt la mare căutare în ultimii ani, cei mai mulți părinți optează să își înscrie copiii la școli prestigioase, în ideea că vor studia la cele mai înalte standarde.

Andreea Marin și Ștefan Bănică se numără printre părinții care au optat pentru un liceu privat pentru fiica lor. Violeta Bănică studiază la Internațional School of Bucharest și beneficiază de o mulțime de activități educative care o ajută se se dezvolte.

Școala la care merge fiica vedetei este cu predare în limba engleză, mai ales că această limbă este una cu circulație internațională. Pentru ca adolescenta să beneficieze de cele mai bune condiții de studiu, Andreea Marin și Ștefan Bănică plătesc bani grei pe taxele de școlarizare.

Doar pentru înscrierea fiicei sale la o școală privată, Andreea Marin a plătit 1.000 de euro, sumă nerambursabilă. În plus, pentru un singur an de studiu, vedeta trebuie să plătească aproximativ 16822 de euro. În această sumă intră toate mesele pe zi, dar și toate materialele necesare pentru studiu.

Pe internet, Andreea Marin preciza că școala internațională nu este una „de lux”, ci doar este mai civilizată decât cele de stat.

„Nu, nu este o școală de lux, ci doar una civilizată. Este o școală privată cu un buget moderat în comparație cu celelalte, dar care oferă foarte mult în privința educației și sunt foarte multumiță ca părinte. Și da, muncesc în primul rând pentru copilul meu. În rest, răutățile gratuite nu își au locul aici”, a precizat Andreea Marin pe rețelele de socializare.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page