Press "Enter" to skip to content

Câți bani au luat Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, pentru participarea la America Express: „Ne-am întors acasă mai bogați”

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au fost unii dintre cei mai puternici concurenți de la America Express. Cei doi au fost la un pas de a pune mâna pe marele premiu, însă au părăsit competiția chiar înainte de marea finală, dar nu cu mâna goală!

Marți seară, 26 decembrie, Giulia și Vlad Huidu au părăsit competiția America Express. Cei doi au fost eliminați chiar înainte de marea finală, care a fost câștigată de Laura Giurcanu și Sânziana Negru.

Deși au pierdut șansa de a câștiga marele premiu în valoare de 30.000 de euro, cuplul a reușit să se întoarcă acasă cu o sumă de bani impresionantă.

Deși au părăsit competiția chiar înainte de marea finală, cei doi au încasat o sumă frumușică de la Antena 1.

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au părăsit competiția, iar momentul a fost foarte emoționant. În momentul în care Irina Fodor a arătat că în cutie se află o pălărie roșie, artista a făcut o serie de mărturisiri, cu ochii în lacrimi.

„Asta înseamnă că noi nu mergem mai departe! Mergem mai departe la copiii noștri acasă. Am plâns, era normal să plâng, doar că nu erau lacrimi de tristețe, erau lacrimi de fericire și atât.

Tot ce am câștigat de-a lungul acestor săptămâni este mult mai valoros decât premiul final, sincer! Mult mai valoros pentru noi! Prin fața ochilor mei treceau momente din această aventură a noastră. Am trecut de multe fobii, acum pot să spun că nu mai am”, a spus cântăreața după ce a aflat că a fost eliminată din competiție.

Cu câți bani au plecat cei doi acasă

Giulia și Vlad Huidu au pierdut șansa de a pune mâna pe marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

Totuși, cuplul extrem de apreciat de telespectatori a câștigat o sumă frumușică de la Antena 1. Pe parcursul competiției, cei doi au obținut 8 amulete, fiecare valorând câte 1.000 de euro.

Astea înseamnă că artista și soțul ei au plecat acasă cu 8.000 de euro. Pe lângă asta, cuplul a primit și bani pentru participare.

În orice caz, cântăreața a mărturisit că este recunoscătoare pentru tot ce a trăit în concursul urmărit de milioane de oameni.

„Suntem recunoscători pentru tot ceea ce am trăit… a fost experiența vieții noastre! Vă mulțumim din suflet pentru tot sprijinul vostru, pentru toate comentariile și mesajele voastre!

Ne-am dorit enorm să ne bucurăm de fiecare moment trăit în America Express și asta am făcut până în ultimul moment! Ne-am întors acasă mai bogați decât ne-am fi putut închipui vreodată.

Am câștigat prieteni, experiențe și lecții de viață și pentru asta suntem recunoscători pentru totdeauna!”, a scris Giulia Anghelescu pe Facebook.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page