Press "Enter" to skip to content

Câţi bani câştigă pe lună un poştaş în România. Salariul s-a majorat în 2023

Veşti bune pentru poştaşii din România! Chiar de la 1 ianuarie, angajaţii Poştei Române au început să beneficieze de mai mulți bani și primesc, în plus, și bonuri de masă.

Câţi bani câştigă pe lună un poştaş în România.  Poșta Română a stabilit ca niciun angajat să nu încaseze mai puțin de 2.500 de lei net. De asemenea, poștașii au început să beneficieze și de bonuri de masă lunare,  în valoare de 600 de lei.

„Vă mulțumim pentru toată munca pe care o depuneți în fiecare zi și vă prețuim pentru ceea ce faceți. Pe lângă această primă, se are în vedere și majorarea venitului net al tuturor angajaților Poștei. Astfel, începând cu luna ianuarie, valoarea tichetului de masă se va dubla, de la 15 lei la 30 de lei. Creșterea lunară va fi de aproximativ 300 de lei pentru fiecare salariat. Începând cu 1 ianuarie, niciun angajat nu va merge acasă cu mai puțin de 2.500 de lei net. Aici includem salariul, plus bonurile de masă, în valoare de 600 de lei. Vrem ca orice angajat care muncește opt ore să aibă acest venit minim garantat”, a declarat Valentin Ştefan, şeful Poștei Române, potrivit vremeanoua.ro.

În plus, angajații Poștei Române avea au primit câte 300 de lei, primă de Crăciun, la finalul anului 2022, plus 300 de lei pentru fiecare copil minor. „Anul acesta a fost, poate, unul dintre cei mai dificili dintre ultimii ani. Știm că toate greutățile financiare sunt din ce în ce mai apăsătoare și sperăm că această sumă pe care am decis să o oferim va aduce puțină bucurie în preajma Sfintelor Sărbători”, anunța şeful Poștei Române.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page