Press "Enter" to skip to content

Câți bani îi dă Andreea Marin femeii care îi gătește și îi face curățenie în casă! Chiar la o așa sumă nu se aștepta nimeni

Andreea Marin a demonstrat dintotdeauna ca este o femeie independenta care se poate descurca foarte bine si fara a avea sprijinul unui barbat in viata ei, motiv pentru care vedeta este un model excelent pentru Violeta, fetita ei.

Din informatiile pe care le veti putea citi mai jos, veti observa ca Andreea Marin este pe cat de frumoasa, pe atat de darnica cu cei care merita.

Desi vedeta se ocupa atat de viata profesionala, cat si de cea personala, deseori evenimentele si proiectele pe care le are o tin departe de casa, tocmai de aceea ea cere ajutorul unui persoane care are grija de locuinta ei.

De curand a fost facuta publica in presa informatia conform careia Andreea Marin ar apela la o tanara care are in jur de 35 de ani, care este „buna la toate” si in care are mare incredere. Tanara ii gateste si o ajuta si cu treburile casnice din casa sau din gradina. in schimbul unei sume de bani. Andreea Marin o recompenseaza pe aceasta tanara care ii gateste si ii face curat cu suma de 50 de lei, presupunem ca pe zi.

Ba mai mult, vedeta s-a aratat foarte darnica cu fata fiindca i-a pus la dispozitie vechiul ei apartament dintr-o zona centrala a Bucurestiului, zona Aviatiei, acolo unde a locuit ea in urma cu ceva vreme, fara a-i cere chirie, potrivit antena 3.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page