Press "Enter" to skip to content

Caz tragic într-un magazin! În „lupta” pentru ulei un bărbat a decedat. „A fost împins, a fost o nebunie”

Un bărbat a decedat la coadă la ulei. Acesta a fost prins în aglomerație și împins de alte persoane.

Nu doar românii s-au speriat de scumpiri și au achiziționat ulei în cantități mari, se pare că la fel au făcut și bulgarii. Cozi uriașe au fost în fața magazinelor, iar oamenii s-au luptat la propriu pentru a pune mână pe cât mai multe produse. Din păcate, în toată agitația din magazine, un bărbat a decedat încercând să ajungă la ulei.

Presa din Bulgaria relatează că isteria oamenilor și criza uleiului au făcut deja prima victimă. Se pare că un bărbat, învârstă de 77 de ani, a decedat în timp ce stătea la coadă. În magazinul respectiv, coada se întindea pe 600 de metri, iar sătui de așteptare oamenii au devenit agitați. În doar câteva momente s-a creat o busculadă, au izbucnit încăierări, iar bărbatul a fost împins și a decedat

„Bărbatul a murit în magazin. A fost împins și i s-a făcut rău. A fost o nebunie. Oamenii au spus că a căzut, a devenit albastru la față și a murit. Coada a fost uriașă”, a spus o femeie care a fost martoră la tragicul incident.  

Cu cât a crescut prețul uleiului în Bulgaria

După isteria legată de ulei, viceprim-ministrul și ministrul economiei și industriei, Kornelia Ninova, a făcut un apel la cetățeni și a încercat să îi calmeze. Aceasta a oferit asigurări că Bulgaria are resurse suficiente pentru încă patru ani. De asemenea, a subliniat că o cerere foarte mare duce automat la scumpirea prețurilor.

„Există cantități uriașe de ulei de floarea soarelui în Bulgaria. Avem semințe de floarea soarelui pentru producția de ulei timp de patru ani și jumătate”, a declarat viceprim-ministrul și ministrul economiei și industriei, Kornelia Ninova, într-un briefing la începutul acestei săptămâni.

În Bulgaria, în ultima săptămână, prețul uleiului de floarea soarelui a crescut cu 1,50-2 leva pe litru, chiar mai mult în unele cazuri. La fel ca în România, marile magazine au limitat vânzările în cazul uleiului.  

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page