Press "Enter" to skip to content

Ce-a apărut de Moș Nicolae la mormântul Denisei Răducu. Imaginile de la cimitirul din Ștefănești au smuls lacrimi de durere multor părinți

Emilian Răducu a mers la locul de veci al fiicei sale și i-a lăsat ducliuri și cadouri cu ocazia zilei de Moș Nicolae.

Tatăl Denisei Răducu nu și-a revenit nici acum din șocul provocat de moartea fiicei sale. Artista s-a stins din viața în urmă cu circa cinci ani de zile, din cauza unei boli crunta care o măcina pe interior.

Cel mai greu pentru membrii familiei sunt sărbătorile, atunci când toți ar trebui să se strângă și să petreacă în familie.

În cazul lor, mereu va fi cineva care lipsește.

Ieri, de Sfântul Nicolae, atunci când copiii primesc dulciuri și bunătăți de la Moș, Emilian Răducu nu a putut să o uite pe fiica lui. Își aduce aminte de parcă ar fi fost ieri cum Denisa scotocea în ghetuțe pentru daruri.

Acesta a continuat taradiția și a mers la mormântul fiicei lui pentru a-i lăsa bunătățile preferate. Tatăl artistei spune că nu trece o zi fără să nu meargă la locul de veci al acesteia, iar dorul de ea apasă în fiecare zi maitare. 

„Ce frumos era, de Sărbători, în căsuța noastră! Le puneam fiicelor noastre dulciuri, îmbrăcăminte, rechizite, ce își doreau ele, eram atenți și la necesități. Denisa nu mai avea răbdare, era prima care se trezea, o chema și pe surioara ei. Parcă o aud: ”Vino, ia uite câte daruri ne-a adus Moș Nicolae!” Râdea și se bucura. Azi, de Moș Nicolae, casa e goală și tristă fără Denisa mea!

Azi e foarte trist, îi duc jucării și dulciuri la mormânt, nu am uitat-o. De fapt, zilnic merg la cimitir, ca nu cumva să mai apară altă nenorocire, din nepăsare, neatenție, așa cum s-a întâmplat, când a luat totul foc de la lumânări.  Cavoul ei este plin de daruri, mai vin băieți și fete care au cunoscut-o, care au îndrăgit-o, care încă îi ascultă piesele. Ei mai pun fotografii, jucării, flori”,   a declarat Emilian Răducu pentru playtech.ro . 

Cum îi apare Denisa Răducu în vis tatălui ei 

Rănile pe suflet provocate de moartea fiicei lui nu se vor vindeca niciodată, dă de înțeles Emilian Răducu, ba dimpotrivă se adâncesc cu fiecare clipă care trece. Bărbatul spune că

Denisa i se arată în vise, dar niciodată nu se înfățișează așa cum era în ultima parte a vieții, ci ca un copil, plin de viață, de speranță și bucurie. 

„Trecerea timpului nu-mi alină suferința, dimpotrivă, dorul doare tot mai tare. O visez adesea pe Denisa mea, dar o visez micuță și voioasă, nu bolnăvioară. Este tare greu, pe măsură ce trece timpul nu se vindecă rana.

Durerea de părinte este cumplită. Dacă nu se vede durerea pe chip, se simte în suflet. Tot înainte, mai avem de făcut una-alta, mai am o fiică, are nevoie de noi. Sper să scăpăm de pandemie, să vină vremuri mai bune pentru noi toți”, a mai spus acesta pentru sursa menționată mai sus.  scrie wowbiz.ro

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page