Press "Enter" to skip to content

Ce a dezvăluit Dan Negru despre salariul de la Antena 1. “Colegii îmi spuneau că sunt luat de prost”

Demisia lui Dan Negru de la Antena1 a fost o surpriză pentru toată lumea. În urma performanțelor pe care le-a înregistrat în televiziune, cât timp a fost vedeta Antenei1, oricine ar spune că era plătit regește. Ei bine, într-un interviu recent, Dan Negru a vorbit despre leafa de la postul tv al familiei Voiculescu și a dezvăluit cum negociază el contractele.

Ce a spus Dan Negru despre salariul de la Antena 1

Într-un interviu pentru Ciao.ro, Dan Negru a vorbit despre salariul pe care îl primea la Antena 1 și despre zvonurile potrivit cărora la Kanal D ar urma să primească 25.000 de euro, plus alte beneficii. Cel supranumit Regele audiențelor a mărturisit că vreo 15 ani a avut același salariu de Revelioane, cu toate că era lider detașat.

Eram lider detașat an după an, apăruse între timp conceptul de „facem revelionul cu Negru”, dar leafa mea era nemodificată. Colegii mei îmi spuneau că sunt luat de prost, dar nu mă interesa asta. Mă bucuram de performanțe, a declarat Dan Negru pentru Ciao.ro.

Omul de televiziune are o viziune diferită atunci când vine vorba de negociat contracte. Dan Negru a spus că nu negociază mai mult de 10 minute, pentru că nu banii sunt miza, ci formatele tv și aparițiile.

Nu înțeleg secretomania lefurilor unora dintre noi și întrebarea „cât câștigă Negru”. Mi-a adus multe deservicii pentru că adeseori oamenii mă judecau după sumele apărute în ziare, a mai spus Dan Negru.

Regele audiențelor a declarat că s-ar bucura dacă presa i-ar întreba foștii șefi cu privire la aceste aspecte, pentru că ei sunt cei care ar putea confirma aceste informații.

M-aș bucura să-mi intrebați șefii de la oricare TV, fie din România, fie din Moldova, ca să vă confirme că nu am negociat financiar niciodată mai mult de 10 minute. Dar am negociat pe formate TV și pe apariții uneori și 10 săptămâni. Asta e proporția: 10 minute la 10 săptămâni, a mai precizat Dan Negru pentru aceeași sursă.

Dan Negru: plecarea din Antenă a fost elegantă și onorabilă

Omul de televiziune a declarat că plecarea lui de la postul de televiziune deținut de familia Voiculescu a fost elegantă și onorabilă. Dan Negru a spus că a plecat pentru că începuse să ruginească, și nu din cauza vreunui conflict. Potrivit spuselor sale, nu simțea nici că evoluează, nici că involuează, doar că stă pe loc și ruginește.

La Kanal D, Dan Negru va prezenta, cel puțin pentru început, un concurs al creierelor, promovat ca fiind cel mai tare quiz show din istoria televiziunii mondiale. Dan Negru a spus că are și alte proiecte pe listă, tot în echipa postului de televiziune deținut în România de Dogan.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page