Press "Enter" to skip to content

Ce a făcut Anamaria Prodan cu tatuajul cu Laurențiu Reghecampf? Cum și-a fotografiat spatele pe Instagram

A trecut aproape un an de când Laurențiu Reghecampf a decis să divorțeze de Anamaria Prodan, iar relația dintre cei doi s-a deteriorat de la o zi la alta, chiar dacă împreună au un copil. Spre finalul lunii septembrie, cei doi au ajuns inclusiv să se bată în plină stradă, imaginile fiind virale în mediul online.

În timpul mariajului cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a decis să își tatueze pe spate chipurile oamenilor din familia ei, printre care și pe cel al antrenorului. Iar la câteva luni de la despărțire, ea anunța că nu a decis ce va face în legătură cu tatuajul. „Dacă vreodată voi simți să-l scot sau să-l acopăr, o voi face fără niciun fel de comentariu”spunea Anamaria Prodan în luna mai.

La doar câteva săptămâni de când a anunțat că nu își va acoperi încă tatuajul cu fața lui Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a revenit asupra declarației ei și a dezvăluit în mediul online că a ales desenul care va acoperi vechiul tatuaj. Tot la acea vreme, ea anunța că a început acest proces și a arătat pe Instagram o fotografie prin care le dezvăluia fanilor cum va arăta spatele ei.

Lunile au trecut, nimeni n-a mai vorbit despre tatuajul pe care Anamaria Prodan îl are cu fața lui Laurențiu Reghecampf, însă o fotografie pe care a postat-o impresara pe Instagram ne-a amintit de ce spunea ea în primăvară și în vară.

Potrivit postării de pe Instagram, pe spatele ei încă se află chipul lui Laurențiu Reghecampf, semn că Anamaria Prodan încă nu a luat decizia de a-și acoperi tatuajul.

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page