Press "Enter" to skip to content

Ce a făcut Culiţă Sterp la căpătâiul lui Ion Șmecherul

Acolo, rude, prieteni şi oameni care l-au cunoscut de pe YouTube s-au strâns pentru a-şi lua adio de la celebrul youtuber. Printre ei, şi Culiţă Sterp.

Culiţă Sterp la priveghiul lui Ion Şmecherul. Cântăreţul, un prieten apropiat de-al lui Ion, pe care l-a ajutat foarte mult în ultimii ani, a fost și el prezent la priveghi și a filmat câteva momente impresionante pe care le-a postat pe contul de TikTok. Ion Şmecherul a devenit cunoscut după ce, în urmă cu şase ani, a apărut într-un clip video pe canalul lui Culiţă Sterp.

Culiţă şi Iancu Sterp îi construiseră o casă lui Ion. Din păcate, aceasta a fost gata în urmă cu mai puţin de o lună, astfel încât Ion nu a apucat să se bucure prea mult de ea. Cei doi artişti se atașaseră de tânărul cioban și au avut grijă să-i ofere un trai mai bun. Din păcate, aceștia nu au reuşit să-l convingă să renunţe la alcool.

Culiţă Sterp, la priveghiul lui Ion Şmecherul

În imaginile surprinse de Culiţă Sterp se vede sicriul cu trupul neînsufleţit al youtuberului şi mai mulţi oameni prezenţi la priveghi, unii aşezaţi pe scaune, alţii în picioare. Oamenii socializează, unii chiar încercând să întreţină o atmosferă destinsă, exact aşa cum îi plăcea lui Ion.

Tristeţea de pe chipul lui Culiţă este uşor de citit.

Ultimele clipe din viaţa lui Ion Şmecherul

Ion Șmecherul, pe numele adevărat Ion Mocan, a trecut la cele veşnice la doar 34 de ani, chiar de Ziua Naţională. Tânărul intrase în comă alcoolică. Cumnata sa a fost cea care i-a fost alături în ultimele clipe.

Femeia a povestit că tânărul se afla în curte și, ca de obicei, băuse peste măsură. La un moment dat, a căzut de pe scaun. Femeia a strigat după ajutor şi mai mulţi vecini au venit imediat. Oamenii l-au ajutat pe tânăr să ajungă în casă şi l-au aşezat pe pat.

Câteva ore mai târziu, cumnata lui a intrat în camera în care se afla acesta şi a constatat că bărbatul era nemișcat. I-a dat câteva palme, l-a stropit cu apă pe față, însă totul a fost în zadar. Femeia a anunţat rudele, Poliţia şi Ambulanţa, dar medicii nu au putut face nimic mai mult decât să constate decesul, relatează SpyNews.ro.

@culita_sterp_official

Dumnezeu să-l ierte! #ionsmecherul

♬ original sound – Culiţa Sterp

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page