Press "Enter" to skip to content

Ce a făcut Mirela Vaida după ce a fost „zburată” de la Antena 1. A ținut să se afle de la ea

Mirela Vaida a decis să nu își mai bată capul cu problemele de la muncă, așa că și-a luat o binemeritată vacanță la cald și bine.

Decizia șefilor trustului Intact Media de a muta emisiunea „Acces Direct” de pe Antena 1 la „sora mai mică” Antena Stars ar fi provocat „valuri” în sânul echipei. Întreg staff-ul producției, în frunte cu Mirela Vaida, s-ar fi revoltat și nu ar accepta nici în ruptul capului această mutare.

V-am dezvăluit în urmă cu puțin timp că emisiunea „Acces Direct” va fi eliminată din grila postului Antena 1 pentru a fi difuzată pe Antena Stars, mai ales din cauza amenzilor date de CNA. Decizia luată de șefii trustului Intact ar fi venit însă ca un ”trăsnet” pe capul întregii echipe, dar mai ales pe cel al Mirelei Vaida.

Conform surselor  CANCAN.RO, în redacția de la Excelsior s-ar fi produs un adevărat haos, iar cea mai supărată ar fi chiar prezentatoarea TV. Se pare că Mirela Vaida s-ar opune vehement acestei decizii. Și nu ar fi singura!  Producătorul emisiunii, dar și un editor, i-ar ține partea artistei, fapt care ar produce și mai multă tensiune!

A plecat în vacanță, în Portugalia

Cu toate acestea, Mirela Vaida a decis să nu se mai consume din cauza job-ului, ci să se dedice mai mult ei. Prezentatoarea se află acum în vacanță în Portugalia, la Madeira.

„Prima zi a Anului Nou ma gaseste exact cum imi place mie: la plaja, fara machiaj, fara alte ganduri, fara planuri de lunga durata, ci doar cu dorinta sa fim sanatosi si sa ne bucuram de ceea ce ne-a dat Dumnezeu! La multi ani celor care poarta numele Sfantului Vasile! 🥂🎉🍷 Multumim pentru ca ieri @acces_directoficial a fost lider de audienta cu editia speciala de Anul Nou – Umor cu Vasile Muraru si @valentinafatuofficial, iar editia de Revelion „Show si-asa” a inregistrat audiente foarte mari! ♥️🥂🙏🎉 Multumim romanilor care ne-au urmarit in numar asa de mare! La multi ani, cu sanatate, bucurie, liniste si impacare! Va imbratisez!” a scris aceasta pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mirela Vaida (@mirelavaida)

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page