Press "Enter" to skip to content

Ce a făcut Niculina Stoican, la o lună de la moartea lui Petrică Mâțu Stoian. S-a lăsat cu scandal! „Tare repede l-ai uitat pe Petrică!” Gestul care i-a înfuriat pe fani

Interpretul de muzică populară a decedat în luna noiembrie a anului acesta.

Acesta urma un tratament de recuperare după ce fusese infectat cu virusul SARS-Cov-2. Niculina Stoican, una dintre cele mai bune prietene ale sale, a fost recent criticată de internauți că ar fi uitat de artist. Ce mesaje tulburătoare a primit Niculina de la fanii regretatului cântăreț?

Lumea muzicii din România a fost dată peste cap de moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Fanii și familia artistului au fost și mai devastați în momentul în care au aflat teribila veste. Zeci de persoane au trimis mesaje cutremurătoare. La doar o lună și puțin de la moartea artistului, internauții îi acuză pe prietenii acestuia că au uitat de el. Printre persoanele luate în vizor este chiar Niculina Stoican.

Niculina Stoican, acuzată că nu îi pasă de moartea lui Petrică Mîțu Stoian

După ce a postat mai multe fotografii de la filmări pe rețelele de socializare, fanii regretatului cântăreț de muzică populară au avut câteva reacții negative la adresa Niculinei Stoican. Mai exact, aceștia au deranjați de faptul că interpreții de muzică populară l-au uitat așa de repede pe Mîțu. Zeci de comentarii au curs imediat la ultima postare a cântăreței.

”Felicitări pentru emisiune, dar tare repede l-ați uitat pe dragul nostru Petrică Mîțu Stoian”, ”Lipsește un om, un singur om… Aș vrea să dedicați cumva acest Revelion lui, maestrului Petrică”, ”Ce îi pasă ei de omul ăla, nici cu gașca lui nu mai colaborează, nu se vede?”, ”Bună seara, foarte frumos, dar era și mai frumos dacă era și Petrică. Dumnezeu să îl odihnească în pace”, sunt câteva dintre reacțiile internauților, scrie Viva.ro.

În această perioadă, mai mulți artiști din țara noastră filmează acum ediții speciale de sărbători. Printre aceștia se numără și Niculina Stoican, prietena lui Petrică Mîțu Stoian.

”Să nu-l uităm niciodată pe Petrică al nostru drag…”

Totodată, o altă fană a scris că emisiunile ar fi trebuit să îl cheme și pe Alin Gabriel Matei, numit fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian.

”Felicitări pentru tot și succes la toți, dar să-l luați și pe Alin Gabriel Matei, că săracul Petrică Mîțu Stoian se va bucura de acolo din Cer dacă vede că îl luați și pe el în locul lui. Să nu-l uităm niciodată pe Petrică al nostru drag… nu îmi vine să cred că nici acum că nu mai este printre noi, vei rămâne în inimile noastre toată viața”, a transmis fana regretatului artist.

Petrică Mîțu Stoian a încetat din viață pe data de 6 noiembrie 2021, la doar 61 de ani. Acesta s-a dus să se recupereze post-Covid, la o clinică privată din Caraș-Severin. Din păcate tratamentele nu au dat roade, iar acesta a fost transportat de urgență la Spitalul Reșița. Acolo, în ciuda eforturilor depuse de medici, trupul îndrăgitului artist a cedat.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page