Press "Enter" to skip to content

Ce a pățit un român care a ales să își petreacă concediul în Thassos, Grecia. Cum și-a surpins vecinii din Republica Moldova

Grecia este una dintre destinațiile pe care turiștii din întreaga Europă o aleg pentru a-și petrece zilele de concediu, insă nu toți „oaspeții” se comportă civilizat și ignoră total bunul simț, provocând astfel un discomfort major celorlalți oameni veniți să se relaxeze pe malul Mării Mediterane.

Un român a povestit pe rețelele de socializare experiența pe care a trăit-o în timpul vacanței în insula Thassos din Grecia, unde a avut neșansa să dea peste un grup de turiști din Republica Moldova „certați” cu bunele maniere.

Ce a pățit un român care a ales să își petreacă concediul în Thassos

Românul spune că s-a cazat în Chrysi Ammoudia la Pensiunea Corali din insula Thassos, o locație „strategic” aleasă pentru a fi mai aproapte de mare, însă relaxarea a fost „stricată” de grătarul încins chiar pe balcon de turiștii basarabeni.

„Cazarea foarte bună, camera spațioasă, bucătărioară, curățenie făcută zilnic, schimbat așternuturi și prosoape la 3 zile. Hârtie igienică și săpun la discreție. M-au deranjat două aspecte minore la această cazare: 1.Cabina de duș extrem de mică, nu am văzut niciodată așa ceva. Nu puteai face nicio mișcare înăuntru, nici vorbă să te poți spăla pe tot corpul; 2.

Balcoanele foarte apropiate, în cel alăturat nouă erau niște basarabeni care, nu o să va vină să credeți, dar au venit cu grătarul de acasă și îl încingeau pe balcon, mai făceau o ceafă de porc, o pulpă de pui. Anul viitor o să vin și eu pregătit cu 50 de mici congelați și vreo 20 de cefe + 2 baxuri de bere Noroc la 3 litri, să chefuiesc și eu pe balcon la pensiune în Thassos. Boxă JBL am deja”, a scris românul pe Facebook.

Litoralul grecesc nu mai oferă aceeași experiență plăcută, ca în anii trecuți

Un alt turist român a ajuns la concluzia că litoralul de la greci seamănă tot mai mult cu cel românesc.

Românul a petrecut o săptămână atât în Mamaia, cât și pe insula Thassos din Grecia.

A observat asemănări izbitoare între cele două destinații turistice.

„Am fost în Thassos. Lucruri bune: natură frumoasă, apa curată, un aer frumos. Lucruri mai puțin plăcute: cameră de hotel întunecoasă, cu ceva igrasie, murdărie pe plajă, manele. Sincer, mă așteptam la mai mult.

Am călcat pe coji de semințe și am ascultat manele cât pentru cinci vacanțe. O să spuneți că de vină sunt turiștii români. Ei bine, nu, erau o mulțime de sârbi, chiar și bulgari sau alți slăvi, le deosebesc mai greu limba, dar ascultau manele date foarte tare. Inclusiv seara, îi auzeam chefuind”, a povestit românul pe un forum de turism de pe Facebook.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page