Press "Enter" to skip to content

Ce a postat Viorel Stegaru la revenirea pe Instagram. Vulpița Veronica a distribuit mândră fotografia soțului

În ultima vreme, Viorel Stegaru nu a mai postat imagini pe rețelele de socializare. Soțul Vulpiței Veronica a fost ocupat, se pare, cu alte lucruri.

În luna mai 2021, Vulpița Veronica a născut și a devenit mamă pentru a doua oară. Tânăra a adus pe lume un băiețel sănătos și totul a decurs fără incidente, deși sarcina nu a fost lipsită de stări de rău sau de oboseala pentru soția lui Viorel Stegaru de la „Acces Direct”.

Acum, Vulpița se bucură din plin de faptul că este mamă a doi copii. Ea mai are o fată în vârstă de cinci ani, pe nume Maria.

Nu de puține ori, Veronica a fost aspru criticată de către urmăritorii săi pentru faptul că își neglijează copila, în dorința sa de-a se bucura de celebritatea venită odată cu aparițiile sale la TV.

De cealaltă parte, Viorel pare ocupat să-și întrețină familia, mai ales că Vulpița nu poate munci pentru că trebuie să rămân acasă cu băiețelul lor.

Ce a postat Viorel Stegaru pe Instagram

După ce a luat lecții de condus la Acces Direct, Viorel Stegaru pare dornit să conducă. Cel puțin asta arată ultima imagine postată de el pe rețelele de socializare.

Soțul Vulpiței s-a pozat la volanul unei mașini și a scris: ”Sant Viorel șoferul. Cine vine la o plimbare?”

Acesta nu specifică dacă chiar a luat permisul de conducere sau este doar o glumă. Cert e că Vulpița a distribuit, pe story, imaginea postată de soțul ei.

De ce au plecat Veronica și Viorel Stegaru de la „Acces Direct”

Minciuna spusă, la începutul poveștii lor televizate, de către Vulpița care nu știa cum să-și asume dispariția de acasă a făcut-o să decadă în ochii socrilor ei. Este unul dintre motivele pentru care ea a amânat întoarcerea lângă fiica sa.

În timp, se pare că aceștia au revenit la sentimente mai bune și au iertat-o pe soția infidelă a fiului lor. Așa se face că, la rugămințile familiei, perechea a ales să revină în sânul ei.

„A venit doamna Ilinca (n.r. – mama lui Viorel Stegaru). I-a luat cu trenul şi a spus ‘Hai acasă!’ ‘Păi?’ ‘Amândoi!’ ‘Veronico, vii şi tu…’ ‘Am vorbit cu nea Dumitru (n.r. – socrul Vulpiţei), te iartă, te primeşte. Copilul are nevoie de voi.’ Cică de două zile plânge de dorul mamei şi al tatălui… Iar eu mă bucur tare mult că au plecat… Nu, chiar au plecat! O să vedeţi, poate o să mai posteze şi o să vă ţină la curent. S-au dus de bunăvoie”, a povestit Mirela Vaida.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page