Press "Enter" to skip to content

Ce avere are, de fapt, Volodimir Zelenski! Cum arata casa presedintelui Ucrainei si ce afaceri detine

In ultimele zile, numele presedinteli Ucrainei a ajuns pe buzele oamenilor din intreaga lume. Povestea Volodimir Zelenski este una desprinsa dintr-un film de Hollywood. Liderul din Ucraina este de profesie actor si a ajuns cunoscut dupa ce a interpretat personajul unui profesor care devine presedintele Ucrainei.

Potrivit protv.md, Volodimir Zelenski traieste in satul Ivankovici, aflat la 35 km de Kiev de-a lungul autostrazii Odesa. Potrivit declaratiei sale de avere, Zelenski detine o casa de 352 de m².

In acelasi sat, ministrul transporturilor, Volodimir Omelian, închiriază un conac, dar mai pot fi gasite si casele de vara ale fostului presedinte al Parlamentului, Vladimir Litvin, vicepremierul pentru afaceri umanitare Veaceslav Kirilenko, precum si fostul candidat la presedintie, Iuri Boiko.

In Ivankovici imobilele sunt mai ieftine decat in Kozin, acolo unde are o casa Petro Porosenko.

La fel Zelenski mai detine doua apartamente in capitala Ucrainei, Kiev. Unul care-l detine impreuna cu partenerii de business, iar altul este scris dupa numele sotiei sale. Cel mai mare venit noul presedinte ales l-ar avea din Restaurantele pe care le detine impreuna cu sotia sa si din televiziune.

Cine este Elena, de fapt, sotia presedintelui Ucrainei

Povestea lui Volodimir Zelenski și a Elenei Kiyashko a început după absolvirea școlii, însă cei doi s-au cunoscut încă de pe băncile școlii. Elena mereu l-a sprijint pe soțul său în carieră, ba chiar a fost un pilon important în atingerea scopului de a ajunge președintele Ucrainei.

Cei doi s-au întalnit pe când Volodimir avea doar 17 ani, iar totul a început de la dorința acestuia de a merge cu cineva la cinematograf. Volodimir Zelenski și Elena Kiyashko s-au întâlnit accidental după absolvirea școlii, astfel formând o relație. Iubirea lor s-a intensificat rapid, Zelenski propunându-i frumoasei Elena să se mute cu el la scurt timp după ce deveniseră un cuplu.

Îndrăgostiții s-au căsătorit după 8 ani, deoarece Volodimir nu se simţea pregătit pentru însurătoare şi nici nu-şi dorea să devină tată prea curând. Acesta și-a dorit să se concentreze pe carieră, lucru acceptat de soția sa, ce l-a sprijint de fiecare dată în toate deciziile pe care le-a luat.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page