Press "Enter" to skip to content

Ce datorii a lăsat în urmă Mioara Roman: „Sunt bune de plată!”

Mioara Roman ar fi lăsat în urma ei o datorie uriașă! O avocată a dezvăluit suma pe care trebuie să o plătească acum Oana şi Catinca Roman.

Vestea tristă a morții Mioarei Roman, fosta soție a lui Petre Roman a venit ca un trăsnet pentru familia sa, dar și pentru cei care o îndrăgeau atât de tare!

Acesta a suferit un stop cardio-respirator, vineri dimineață, la azilul din Snagov unde era internată, dorința sa cea mai mare fiind îndeplinită. Mai precis, ea a vrut să aibă parte de o moarte în somn, să nu simtă durerea și să fie liniștită.

Din păcate, una dintre fiicele sale, Oana Roman se afla plecată în vacanță, în Egipt, însă a venit într-un suflet în România pentru a se ocupa de cele necesare înmormântării mamei sale.

De altfel, aceasta a postat primul mesaj pe Facebook legat de trecerea în neființă a Mioarei Roman, despre care a spus că îi datorează totul și că o iubește nespus. 

Ultima dorință a Mioarei Roman

Duminică, 25 februarie Mioara Roman urmează să fie depusă la ora 14:00 la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, acolo unde cu toții își pot lua rămas bun de la ea, urmând ca luni, 26 februarie să aibă loc înmormântarea, la cimitirul Reînvierea.

Fosta profesoară și jurnalistă erau mereu atentă la cum arată, astfel că ultima sa dorință a fost să treacă printr-o intervenție de tanatoestetică funerară, adică reconstrucție a feței. De asemenea, Oana Roman a anunțat că mama ei va avea parte de o mulțime de flori albe pe ultimul drum și va fi dusă cu o limuzină de lux.

Ce datorii avea Mioara Roman?

Soția fostului prim-ministru al României ar fi lăsat în urma sa o datorie de aproximativ 300.000 de euro. Mai precis, acești bani îi datorează Regiei Autonome ”Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat”  (RA-APPS), prin restanţele la plata chiriei şi întreţinerii vilei de protocol, în care a locuit pe vremea când fostul ei soţ era încă în funcție.

Avocata Beatrice Comăniceanu a explicat că aceste datorii nu vor fi trecute cu vederea, iar fiicele Mioarei Roman, Catinca și Oana vor trebui să le achite.

„La dezbaterea moștenirii, se preiau și datoriile, inclusiv cele de la stat, dar și de la bănci. Nu se sting datoriile, odată cu decesul persoanei, moștenitorii, în cazul de față, Oana și Catinca, fiicele Mioarei Roman, le preiau, sunt bune de plată. Din păcate da, așa se întâmplă, am avut cazuri. Dreptul la moștenire nu vine numai cu avantaje, după cum vedeți”  a precizat avocata pentru sursa menționată mai sus.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page