Press "Enter" to skip to content

Ce efect are apa băută pe stomacul gol. Prof. dr. Vlad Ciurea: ”Noi avem niște substanțe în corp care…”

Ce efect are apa băută pe stomacul gol. Prof. dr. Vlad Ciurea a explicat care sunt efectele apei atunci când este consumată pe stomacul gol.

Specialistul a mai vorbit și despre nevoile unui creier sănătos și ce putem face pentru a avea o viață sănătoasă.

Ce efect are apa băută pe stomacul gol. Prof. dr. Vlad Ciurea: ”Noi avem niște substanțe în corp care…”

Prof. dr. Vlad Ciurea a vorbit despre nevoile unui creier sănătos și ce putem face pentru a duce o viață fericită. De asemenea, specialistul a explicat care sunt efectele apei consumate pe stomacul gol.

Dr. Vlad Ciurea a mărturisit că în fiecare dimineață consumă două căni de apă la temperatura camerei. „Eu beau două căni de apă cât mai alcalină posibilă, la temperatura camerei. Fără țigări, fără cafea. Urmează acea igienă personală pe care încerc să o prelungesc, să curgă asupra mea apă cât mai rece”, a dezvăluit Prof. dr. Vlad Ciurea, la Antena 3.

Confomr acestuia, apa consumată pe stomacul gol curăță organismul, umple vasele și redă energie. Profesorul a mărturisit că bea zilnic 2 litri de apă, dar și ceai verde. „În primul rând curață organismul, din toate punctele de vedere. În al doilea, umple vasele, acele tuburi. Și atunci a împins în corp tot ceea ce se numește energie. Noi avem niște substanțe în corp care trebuie să ajungă în creier.Fac tot posibilul că în decursul zilei să beau peste 2 litri de apă. Fac tot posibilul să beau și ceai verde”, a mai spus neurochirurgul.

Cât despre alimentele benefice pentru creier, neurochirurgul a declarat că dulcele este foarte bun, dar nu ahărul, ci dulcele sănătos, precum mierea de albine și ciocolata neagră. ”Creierul are două puncte de activitate maximă: între 10.00 -12.00 și 16.00 -18.00. Dacă a obosit, putem să-i dăm un pic de cafea, pe care să o bem încet. Creierul așteptă să fie răsplătit cu un dulce bun, dar fără zahăr”, mai spune medicul.

Care este beneficiul cafelei pentru creier

De asemenea, specialistul a declara că trebuie să ne odihnim foarte bine, deoarece creierul are nevoie de pauză, dar și de socializare. ”Trei lucruri importante: vorbire, scriere, mișcare. Și încă ceva. Am uitat să apreciem muzica adevărată și, mai grav, am uitat să dansăm. Dansul este dovedit că previne întâlnirea cu Alzheimer”, spune profesorul Ciurea.

Prof. dr. Vlad Ciurea a declarat care sunt beneficiile cafelei pentru creier. Conform acestuia, cafeaua deschide căile. Atunci când tremurăm, transpirăm sau ne bate inima foarte tare nu este recomandăt să bem cafea tare. „Să fie o cafea, elementul de plăcere miros, gust, se și implementează în creier și te și stimulează. Îți face plăcere. Cafeaua pentru român și pentru ființă umană în general face foarte mare plăcere.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page