Press "Enter" to skip to content

Ce înseamnă când visezi că bați pe cineva. Avertismentul de care trebuie să ții cont

Oricât de neobișnuite ar putea fi, visele ne spun multe lucruri despre noi și despre viața noastră de zi cu zi. Rareori ne amintim visele noastre, iar unele vise ne rămân întipărite în minte multe luni la rând. Dacă ai visat vreodată că bați pe cineva sau te bați cu cineva, iată ce mesaj ți se transmite!

  • Interpretarea acestui vis
  • Ce spun specialiștii
  • Mesajul care ți s-a transmis

Atunci când visezi că te bați cu cineva ar putea însemna că îți dorești cu adevărat să-ți eliberezi furia. Aceasta nu este o veste tocmai bună, căci ai putea să intri în conflict cu persoane foarte dragi ție.

Ce înseamnă când visezi că bați pe cineva

Specialiștii spun că dacă visezi să te bați cu un prieten sau cu o persoană apropiată, acesta ar putea fi, de fapt, un indicator al faptului că ai unele probleme de sine de care trebuie să fii conștient.

De asemenea, bătaia cu un prieten ar putea semnifica faptul că că te simți vinovat pentru că nu ai fost acolo pentru el atunci când a avut nevoie de tine. În unele cazuri, este vorba despre furie reprimată sau frustrări.

De exemplu, este posibil să fi vrut să te exprimi cuiva de foarte mult timp, însă întotdeauna ai evitat o ceartă. Uneori nu-ți poți aminti ce ai văzut în vis, însă o altercație înseamnă, în cele mai multe cazuri, o emoție puternică.

Interpretarea acestui vis

În cazul în care ai visat că te bați cu mai multe persoane, de exemplu într-o seară, pe stradă, înseamnă că există lucruri de care încă te îndoiești în viața ta. De asemenea, arată că emoțiile tale nu sunt în niciun echilibru.

Nu știi dacă să îți asculți inima sau creierul și iei foarte greu decizii. Ar trebui să te oprești câteva zile și să reflectezi asupra vieții tale.

Oamenii cu care te cerți sau cu care te bați în visele tale reprezintă problemele cu care te confrunți, pe plan amoros, profesional în acest moment. Cel mai bun lucru pe care poți să îl faci după un astfel de vis este să observi oamenii din viața ta. Doar tu stabilești cine merită să rămână.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page