Press "Enter" to skip to content

Ce job și-a găsit Monica Gabor în SUA? A surprins pe toată lumea și a recunoscut și care este relația ei cu Mr. Pink acum

Monica Gabor s-a mutat în Statele Unite ale Americii acum mai bine de zece ani. Aceasta a divorțat de Irinel Columbeanu, milionar la acea vreme și spera să dea lovitura la Hollywood, mai ales că în România se bucura de foarte mare atenție.

Doar că lucrurile nu au stat deloc așa. Își dorea să devină actriță, dar nu a avut nicio șansă. În schimb l-a cunoscut pe deja celebrul Mr. Pink, un om de afaceri chinez foarte bogat, dar și foarte strict. Din femeia populară și dezinvoltă, Monica Gabor a devenit o fire foarte puțin comunicativă. Mai mult decât atât, aceasta a renunțat practic și la rețelele de socializare.

După ce Irinel Columbeanu a devenit sărac și nu și-a mai permis să o întrețină pe fiica lor, Irina, aceasta a mers în SUA și s-a remarcat aceeași schimbare. Dacă în România, micuța era o adevărată vedetă în online și posta vlogg-uri regulat, ei bine, odată ajunsă în casa lui Mr. Pink toate acestea au fost interzise.

Monica Gabor, din nou cu Mr. Pink, dar…

Recent s-a zvonit că Monica Gabor s-a despărțit de Mr. Pink. Ea a mers la sora ei, Ramona Gabor, în Dubai. Aceasta are într-adevăr succes acolo și duce o viață de lux. Și-a promovat și propria gamă de parfumuri și pare că lucrurile merg bine.

Subit, Monica Gabor s-a întors înapoi în SUA, iar Ramona a șters toate fotografiile pe care le postare cu ea pe Instagram. La câteva zile, fosta soție a lui Irinel Columbeanu a încărcat o poză cu fiul lui Mr. Pink și Irina. Iar astăzi, ea a vrut să transmită un mesaj clar tot prin intermediul social media.

A postat o altă fotografie cu fiica ei, Irinuca, Anthony, băiatul lui Mr. Pink și Mr. Pink jucând baschet. Cea care a făcut poza este chiar ea, ceea ce înseamnă că s-a împăcat cu partenerul ei de viață.

Ce job are Monica Gabor în SUA

Cu toate că acesta este milionar, Monica Gabor a fost nevoită să-și ia un job în SUA. Mai mult, a trebuit să se ocupe și treburi casnice, cum ar fi curățenia, deși ea nu era obșinuită să facă aceste lucruri în România.

„În prezent, Monica Gabor predă limba engleză în Statele Unite, e profesoară. Și pe Irina o învață să muncească, să facă economii. Într-un interviu, Irinel Columbeanu a făcut dezvăluiri despre fosta lui soție. „Este profesoară suplinitoare cu acte în regulă. (…) Ea a învățat, nu tatăl meu a învățat-o engleză cum s-a scris… nu îmi place treaba asta că el i-a pus cartea în mână.

Era o fată deja foarte educată. Este foarte frumos, îmi place că muncește și a învățat-o și pe Irina în același spirit. Am vorbit cu fata și îmi spunea că de Ziua Recunoștinței au mâncat rață. Și trebuia să dea 100 de dolari, dar au dat 20, pentru că au cumpărat-o nejumulită, avea penele pe ea și era mai ieftină. Mi-a zis: Am venit acasă și am jumulit-o eu. Sunt bucuros pentru că în America nu e un stil de viață plin de mașini de lux și altele”, a povestit Irinel Columbeanu la Prima TV acum câteva luni.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page