Press "Enter" to skip to content

Ce mai face și cum arată acum ”Pisi” din ”Inimă de țigan”? Dana Hauer a dat lovitura în afaceri / FOTO

Vă mai amintiți de celebra ”Pisi”, din ”Inimă de țigan”? Era fantezia tuturor bărbaților în urmă cu 13 ani! Ce mai face și cum arată acum Dana Hauer? Blondina a dat lovitura în afaceri, după ce s-a reprofilat!

  • Ce mai face și cum arată acum ”Pisi” din ”Inimă de țigan”?
  • Dana Hauer a dat lovitura în afaceri!
  • Blondina s-a reprofilat!

Nici nu aveți cum să nu vă amintiți de celebra ”Pisi” din ”Inimă de țigan”. Dana Hauer, pe numele real, făcea furori în urmă cu 13 ani cu formele sale apetisante, dar mai ales, cu personajul căruia i-a dat viață într-una dintre cele mai iubite telenovele românești. Au trecut anii și, o dată cu ei, frumoasa blondină a trecut printr-o serie de schimbări radicale!

”Pisi” arată impecabil și a dat lovitura în afaceri

Dacă în ceea ce privește aspectul fizic lucrurile rămân la fel, ei bine, în privința profesiei, Dana a decis să urmeze altă cale. ”Pisi” a noastră a renunțat la actorie și s-a reprofilat! Acum este make-up artist și credeți-ne, se descurcă de minune și chiar a dat lovitura în afaceri! Desigur că este și foarte activă pe rețelele de socializare, mai ales pe Tik Tok, acolo unde are o mulțime de fani.

O altă schimbare frumoasă prin care a trecut blondina a avut loc în urmă cu doi ani. În anul 2018, Dana Hauer a devenit mămică pentru prima oară. Este femeie, mamă, soție și, deși încearcă din răsputeri să scape de ”Pisi”, este conștientă că va fi veșnic urmărită de rolul care a propulsat-o în atenția publicului.

”Nu o să mai scap niciodată de numele ăsta. Poate când voi interpreta alt rol şi atunci o să am acel nume”, a spus Dana Hauer.

Cu ce probleme s-a confruntat blondina

Cu toate că drumul pe care l-a parcurs a fost unul plin de surprize frumoase, în unele momente, blondina s-a confruntat cu anumite probleme. Din cauza faptului că nu folosea fond de ten, după ce a început filmările pentru ”Inimă de țigan” și trebuia să fie de fiecare dată pusă la punct, Danei i-au apărut pete pe ten și avea fața iritată mai tot timpul.

Totul s-a încheiat cu bine după câteva tratamente faciale, iar acum, blondina a revenit la chipul demn de invidia tuturor!

”Până să vin la filmări, eu nu foloseam niciodată fond de ten şi după ce am început să-l folosesc, mi-au apărut tot felul de pete pe faţă şi aveam tenul iritat. M-am dus în fiecare săptămână la cosmetică şi tenul meu şi-a recăpătat fermitatea. Recomand fetelor care stau machiate o mare parte din timp, sa recurgă la nişte tratamente speciale de îngrijire, deoarece tenul devine mai sensibil.”, a declarat Dana.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page