Press "Enter" to skip to content

Ce meniu a pregătit Gabriela Cristea pentru masa de Revelion: „Voi avea în jur de 25 de invitați”

Ce meniu a pregătit Gabriela Cristea pentru masa de Revelion. Prezentatoarea este o gospodină desăvârșită și mereu le arată fanilor săi ce bunătăți gătește, de la preparate tradiționale, până la unele exotice, degustate în vacanțele în care merge cu soțul său. Însă, de sărbători, este adepta bucătăriei românești

Ce meniu a pregătit Gabriela Cristea pentru masa de Revelion. Aceasta este adepta rețetelor tradiționale și la trecerea în Anul Nou, pe care le adaptează însă vremurilor și trendurilor actuale.

Am făcut meniul pentru masa de Revelion, pentru că voi avea în jur de 25 de invitați la masă. Nu știu ce o să mâncați voi, dar eu mi-am propus să nu fie foarte mult de gătit, să fie delicios și, în același timp, să nu trebuiască să stau în bucătărie pe 31. Așadar, de astăzi mă apuc de făcut cumpărăturile și imediat vă explic ce meniu am.

Evident că voi începe cu niște aperitive și m-am gândit să avem niște fasole bătută cu ceapă caramelizată, pentru că este genul de antreu pe care-l mănâncă toată lumea, vreau să fie între sofisticat și tradițional românesc, pentru că, de obicei, la masa de Revelion ar trebui să fie doar bucate românești.

O să mai fac nite icre de știucă și o să o pun pe soacra mea să facă o salată de boeuf. O să mai cumpăr și niște cutii cu peștișori mici și o să fac niște platouri cu brânzeturi și prosciutto cu struguri, nuci și niște fructe confiate. Cu asta încheiem seria de aperitive, eu cred că este suficient.”, a spus Gabriela Cristea pe rețelele sociale.

Ce meniu a pregătit Gabriela Cristea pentru masa de Revelion

Gabriela Cristea le va pune invitaților săi pe masă și o friptură, dar și pește. De asemenea, nu vor lipsi nici prăjiturile sofisticate, pe care aceasta își propune să le realizeze pe gusturile tuturor petrecăreților.

La capitol de carne, nu o să fac decât niște cârnați prăjiți sau pe grătar, și asta pentru că am uitat acasă cârnații de Crăciun și am suferit foarte tare atunci. O să fac și niște pește la grătar și lângă o să punem lângă niște cartofi pe care o să-i caramelizez puțin la grătar și apoi am zis eu cu salată verde cu rodie, încă nu știu.

Singura muncă de anul acesta va fi la dulciuri, pentru că vreau să fac o ruladă de bezea cu fructe de pădure, o tartă de lămâie tot cu bezea caramelizată, pentru a avea toate categoriile de gust. Vom mai avea și un tort profiterol, pentru a avea ciocolată. De meniul de băuturi se va ocupa Tavi exclusiv.”, mai spune Gabriela Cristea.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page