Press "Enter" to skip to content

Ce note a luat fiica lui Mihai Gâdea la Bacalaureat. Fiica prezentatorului a luat o decizie radicală, după asta

Mihai Gâdea, de la  Antena 3, răsuflă ușurat, căci fiica lui a trecut cu brio peste examenul maturității, iar acum se pregătește să plece la studii, în străinătate:”Sunt un tată fericit!”, ne-a spus celebrul prezentator tv, pentru impact.ro.

 Mihai Gâdea, după ce fiica lui a luat Bacalaureatul: ”Sunt un tată fericit!”

Dar și Mihai Gâdea, directorul general al postului Antena 3 şi realizator al emisiunii “Sinteza zilei”, a scăpat de emoții.

“Sunt un tată foarte fericit şi-i mulţumesc lui Dumnezeu pentru asta, dar şi fiicei mele care a trecut cu brio peste un examen dificil al vieţii sale”, ne-a spus el, pentru impact.ro.

El a adăugat că fiica sa, Karina Maisha, a fost deja acceptată la o Universitate importantă din Olanda, unde se va pregăti în creative-business.

Fiica lui Mihai Gâdea este și solistă

Pe de altă parte, Karina este pasionată şi de domeniul artistic, atât cel muzical, cât şi cel legat de fotografie. Karina Maisha Gâdea are o voce minunată și a devenit deja cunoscută pe Youtube, cu videoclipurile postate. Ea a intrat pentru prima dată în atenția publicului în 2014, cu piesa „Voi aștepta”,  foarte apreciată la momentul lansării.

Nadine, în culmea fericirii pentru media de la Bac

Și celebra Nadine a susținut bacalaureatul și se declară mândră de notele obținute.

Nadine susține că emoţiile au fost foarte mari, la examene: “M-au extenuat emoţiile. Acum am emoţii şi cu facultatea. Poate d-aia toate astea se fac până în 20 de ani, când sunt nervii mai tari”, a declarat ea, pentru impact.ro

Nadine a obţinut 9,70 la română, 7 la geografie şi 10 la Sociologie. “Am avut subiecte uşoare şi frumoase. Preferatul meu a fost cel legat de modul în care s-a schimbat în ultima vreme statusul femeii în societate, afectând prin asta şi rolul ei în familie.

De aici, şi conflictele dintre femeie şi bărbat/soţ, care nu s-a adaptat încă la noul ei status şi nici la rolurile noi pe care realitate pare să le fi impus vieţii de familie”, a mai adăugat ea.

Nadine vrea să dea la Facultatea de Psihologie

Nadine mai susţine că nu i-a fost uşor să facă faţă acestei perioade aparte din viaţa sa, dar că a găsit suficientă susţinere, de la cei dragi, pentru a trece cu succes.

Nadine e suficient de încrezătoare şi pe viitor în propriile forţe, aşa că va încerca, în această toamnă, să devină studentă, la Universitatea din Bucureşti, specializarea Psihologie, unde speră să prindă un loc fără plată.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page