Press "Enter" to skip to content

Ce pensie incasa lunar Victor Socaciu. Artistul era disperat: Atat mi-a dat statul

Victor Socaciu a incetat azi din viata, la varsta de 68 de ani, lasand in urma multa durere. Vestea trista a luat prin surprindere toata Romania. Pe langa cariera in lumea muzicii, artistul s-a implicat si in politica, iar acum incasa o pensie destul de mica, avand in vedere activitatea sa.

Victor Socaciu s-a nascut pe data de 14 ianuarie 1953 la Brasov si provenea dintr-o familie de oameni simpli. Artistul s-a dedicat muzicii timp de 50 de ani. De-a lungul carierei, Victor Socaciu a lansat mai multe piese si a sustinut nenumarate concerte. In anul 2004, cantaretul a primit Meritul Cultural in grad de Cavaler de la presedintele Romaniei.

Victor Socaciu s-a implicat si in politica. In perioada 2012 – 2016, solistul a fost parlamentar de Mures din partea partidului PSD. Potrivit presei, artistul nu incasa o pensie pe masura dupa toata cariera sa.

„Trăiesc cu o pensie de 1.700 de lei. Atât mi-a dat statul după cei 50 de ani în care am activat ca artist. Sunt încă supărat pe faptul că indemnizația de parlamentar de 3.000 de lei, căci am fost parlamentar între 2008 și 2012, mi-a fost anulată. Cineva a considerat că este o pensie specială. Eu nu o văd altfel decât ca o indemnizație, nu ca o pensie. Atunci ce să mai spunem despre acele pensii de peste 30.000 sau 35.000 de lei? Acelora cum să le mai spunem dacă cele de 3.000 de lei sunt pensii speciale?”, se întreba retoric Victor Socaciu acum câteva luni.

Se pare că Vasile Șeicaru știe mai multe detalii despre ceea ce s-a întâmplat, de fapt, în spital cu prietenul lui.

„Nici nu realizez. Nici nu pot să vorbesc. Când o să mă adun, o să spun mai multe. Chiar nu am putere să vorbesc. Vreau să fiu lăsat în pace acum. Eu știu tot ce s-a întâmplat, cum a fost la spital. Tot. Nu pot realiza”, a declarat Șeicaru, pentru Fanatik.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page