Press "Enter" to skip to content

Ce pensie ruşinoasă încasează Cornel Palade de la stat după zeci de ani de muncă. „Ştii care e secretul fericirii? Să te mulţumeşti cu puţin!”

Cornel Palade (70 de ani), unul dintre cei mai cunoscuţi actori de comedie din România, a decis că este momentul să se retragă. Deoarece nu a mai fost solicitat să apară la TV de la finalul anului trecut, după participarea la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, acesta nu mai are, în prezent, altă sursă de venit decât pensia.

Ce pensie ruşinoasă încasează Cornel Palade de la stat după zeci de ani de muncă. Actorul a dezvăluit că încasează o sumă infimă de la stat. „În următorii 50 de ani cred că o să-și revină țara, am pensia de 1.450 de lei, dar nu mă plâng, poate e mică, dar mulțumesc lui Dumnezeu. Mă descurc. Nu sunt procuror, nu sunt judecător, nu sunt om politic, ce merite am eu ca să am ditamai pensia? Am atât cât am, asta e, dacă e nevoie mai dau și din pensia mea jumătate. Bine că au reușit parlamentarii și și-au tăiat singuri pensiile speciale, Curtea Constituțională o să le dea peste mână, ce milă mi-e de ei!”, a declarat Cornel Palade pentru Cancan.

Actorul a precizat că nu este supărat că are pensia mică, pentru că a învățat să se mulțumească cu puțin. „Știi care e secretul fericirii? Să te mulțumești cu puțin! Știi cine îmi face mie programul? Dumnezeu, el îmi spune ce să fac, unde să mă duc. Săptămâna trecută m-am trezit și am zis că vreau să merg la o biserică… cât mă pregăteam, nu am zis nimănui, a fost un gând al meu. Cine crezi că mă sună? Starețul să îmi spună că știe că vin!”, a dezvăluit Cornel Palade.

Altfel, fiica lui Cornel Palade, Ada (33 de ani), locuiește în prezent în Londra. Tânăra și-a dorit foarte mult să se dezvolte pe plan profesional în ceea ce privește teatrul așa că și-a făcut bagajele și a părăsit țara natală. Deși, ca orice părinte, își dorește o viață mai bună pentru copilul lui, Cornel Palade recunoaște că are sufletul uscat de dor: „Fiica mea este bine, muncește, aleargă, este la Londra. Ar trebui să vină vara aceasta acasă, dar nu știu exact când. Ea o să decidă, în fucție de cum are și timp, de programul său. Nu știu cu ce o aștept acasă când o să vină, ei îi place tot ce gătesc eu, deci nu îmi fac probleme că nu o să îi placă mâncarea pe care o să o gătesc acasă. Nu știu dacă o să rămână acolo sau nu, vedem. Știți cum este în anii tinereții? Lucrurile se mai schimbă odată cu trecerea timpului”.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page