Press "Enter" to skip to content

Ce poreclă ilară i-a pus Doina Teodoru lui Cătălin Scărlătescu, la America Express: „Toată țara o să-i spună așa de acum înainte”

Se strâng rândurile la „America Express”. Concurenții au ajuns în ultima țară de pe „Drumul aurului” și au de întâmpinat provocări mari. În competiție au mai rămas puține perechi, iar printre cei care încă rezistă se numără Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu. Cei doi se bucură în continuare de aventură, iar la ultimul careu Doina Todoru a stârnit amuzamentul tuturor. Felul în care actrița îl alintă pe iubitul ei i-a surprins pe toți.

De ceva timp, Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu formează un cuplu. Cei doi au decis să plece împreună în aventura „America Express” și nu regretă deloc. Echipa lor funcționează perfect, însă, atunci când au fost despărțiți lucrurile s-au schimbat. În urmă cu două ediții a emisiunii „America Express”, Irina Fodor a decis să amestece echipele, așa că partenerii s-au despărțit.

În lipsa celor dragi, fiecare concurent a trebuit să îi scrie o scrisoare colegului lor. Toate au fost citite de către Irina la careu, iar atunci când a venit rândul scrisorii compuse de Doina Teodoru toată lumea a izbucnit în râs. Se pare că actrița obișnuiește să îl alinte pe Cătălin Scărlătescu și îi spune „chifteluță”. Când au auzit asta restul concurenților au explodat și s-au amuzat copios pe această temă.

„Chifteluță! Sau ChefTeluță! Toată țara o să-i spună așa de acum înainte”,  s-a amuzat Cătălin Bordea.

Cătălin Scărlătescu, scos din sărite la „America Express”

Anumiți dintre concurenți au păși cu stângul în Columbia. A fost și cazul lui Cătălin Scărlătescu. Celebrul chef a fost scos din sărite de un porc. Concurenții au avut de îndeplinit o misiune destul de grea, ce a implicat fugăritul porcilor, iar Scărlătescu a fost la un pas de a ceda.

„Lechona este o delicatesă columbiană care provine de la porci. Ca să câștigați Lechona, trebuie să îndepliniți niște misiuni legate de porci. Prindeți porcul, apoi duceți-l împreună cu judecătorul la spălător și curățați-l cu apă și săpun, până este perfect curat. La final, trebuie să-l hrăniți. Pentru toți acești pași, urmați-l pe judecător. Când ați terminat misiunea veți primi următorul plic, Vă pup, Țuca”, așa suna misiunea care l-a dus la exasperare pe Cătălin Scărlătescu.

Dacă pentru unii dintre concurenți, proba a fost un moment distractiv, pentru alții sarcina a fost dificilă. De exemplu, Cătălin Scărlătescu s-a arătat înfuriat de faptul că nu putea să prindă animalul. Pe lângă Doina Teodoru, care „complimenta” porcul, Cătălin Scărlătescu a reacționat dur. „Eu nu mai pot cu ăsta! Nu mai pot cu el!”.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page