Press "Enter" to skip to content

Ce prețuri are Andreea Bănică la hotelul de pe litoral

Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, dețin un hotel de lux la Eforie Nord, de patru stele. Cântăreața și partenerul ei de viață s-au implicat destul de mult ca totul să iasă perfect, iar acum clienții se pot bucura de condiții pe măsură, dar și de un peisaj spectaculos, asta pentru că se află aproape de plajă.

  • Andreea Bănică are un hotel de 4 stele
  • Iată mai multe detalii!

Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, au făcut o investiție importantă, iar în urmă cu doi ani cei doi și-au construit un hotel de patru stele în Eforie Nord. Clienții se pot bucura de confort, dar și alte condiții.

Andreea Bănică are un hotel de 4 stele în Eforie Nord

Andreea Bănică a postat în nenumărate rânduri pe rețelele de socializare cum arată camerele hotelului, iar acesta are mai multe etaje și balcoane realizate din sticlă. Andreea Bănică și soțul ei au optat pentru culori deschise, iar pe pereți se află tablouri colorate.

Vedeta a apelat la specialiști pentru mobilier, decor, dar și organizarea camerelor, însă și ea a contribuit destul de mult ca totul să iasă perfect: „Apartamentele sunt foarte mari, la alt nivel decât ce este în Eforie. Am pus mult suflet și ne dorim ca oaspeții să se simtă bine și să prețuiască munca noastră.”, a mai spus Andreea Bănică.

Prețurile nu sunt deloc mici la hotelul Andreei Bănică

Prețurile pornesc în funcție de perioadă, dar și de camera aleasă. Dacă vrei să petreci cinci nopți la hotelul Andreei Bănică trebuie să scoți din buzunar 3.800 de lei în această perioadă. Dacă optați pentru un sejur mai lung puteți beneficia și de reduceri.

Andreea Bănică s-a născut și a crescut la Eforie

Andreea Bănică s-a născut la Eforie, în județul Constanța, iar vedeta s-a bucurat de o copilărie superbă și a reușit să petreacă cât mai mult timp pe malul mării, asta pentru că bunicii din partea mamei ei locuiau acolo. După mult timp, Andreea Bănică și soțul ei au decis să vândă casa pe care o dețineau în Eforie pentru a investi banii în hotel.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page