Press "Enter" to skip to content

CE PROBLEMA RUȘINOASĂ A AVUT ANDREEA MANTEA ÎN ZONA INTIMĂ! S-A OPERAT PENTRU A SCĂPA DE EA

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate și carismatice prezentatoarea de televiziune din România. De-a lungul timpului, vedeta a reușit să își câștige respectul și admirația prin munca pe care a depus-o, dar și prin firea ei onestă. Chiar dacă este considerată de către urmăritori una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV, Andreea Mantea a recunoscut, la un moment dat, că a fost nevoită să treacă pragul cabinetului pentru a-și face o operație. Despre ce este vorba, de fapt?

Andreea Mantea a fost nevoită, în urmă cu câțiva ani, să treacă pragul medicului estetician pentru a-și face o modificare în zona intimă. Este vorba despre o lipoaspirație. În anul 2014, înainte ca aceasta să participe în show-ul ”Burlăcița”, a mers la specialiști pentru a face această intervenție, cu scopul de a scăpa de stratul neplăcut de grăsime din zona intimă. Apoi, Andreea Mantea a și oferit o declarație. Intervenția a fost făcută cu ajutorul laserului.

Andreea Mantea a încercat și prin alte moduri să scape de grăsime, însă nu au dat roade la vremea respectivă. Prezentatoarea TV a ținut atunci o dietă și chiar începuse să facă sport.

„Am venit la domnul doctor să mă ajute să scap de anumite… părţi inestetice, de care mă chinui să scap de la începutul anului şi nu reuşesc. Am încercat să ţin o dietă, m-am apucat de sport. Am încercat dar nu am reuşit, aşa că singura soluţie pe care am găsit-o este această lipoaspiraţie cu laser. Această zonă de care eu vreau să scap se a află într-o zonă a corpului unde nu mă pozează paparazzi, unde nu se uită nimeni. Doar eu văd de fiecare dată când mă dezbrac şi mă deranjează foarte tare”, spunea Andreea Mantea la vremea respectivă.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page