Press "Enter" to skip to content

Ce s-a găsit în mașina Iuliei, mama care s-a aruncat cu cei doi copii în brațe! Gestul disperat al femeii, chiar înainte să își pună capăt zilelor

Autoritățile au scos la iveală noi detalii despre Iulia, mama din Timișoara care s-a aruncat cu copiii săi, de pe un bloc cu 10 etaje.

Anchetatorii au dezvăluit ce se afla în mașina cu care femeia s-a deplasat până la locul tragediei, dar și cui aparținea, de fapt, autoturismul.

Ce au găsit oamenii legii în mașina pe care Iulia a condus-o înainte de a-și pune capăt zilelor?

Chiar înainte de a ajunge la blocul unde și-a pus capăt zilelor, Iulia a parcat mașina pe trecerea de pietoni. Când au găsit autoturismul, polițiștii au observat imediat semnele că femeia s-a grăbit să ajungă la locul în care s-a produs tragedia care a întristat o țară întreagă.

Anchetatorii au mărturisit că mașina cu care Iulia s-a deplasat la locul sinuciderii se afla parcată în apropiere de blocul de pe care mămica s-a aruncat, în timp ce își ținea în brațe cei doi copii.

Autoturismul, însă, nu îi aparținea, ci era al iubitei fratelui său. Oamenii legii au descoperit în autovehicul mai multe obiecte personale ale tinerei, dar și ale celor mici: portofelul și telefonul acesteia, câteva haine ale copiilor, o cutie de suc și o coroniță, împletită chiar de fetița ei, în vârstă de 6 ani.

Iulia urma să se recăsătorească cu fostul ei soț

Gestul la care mămica din Timișoara a recurs i-a șocat pe toți apropiații acesteia. Potrivit opiniatimisoarei.ro, femeia nu ar fi dat semne că se confruntă cu probleme în viața personală, ci dimpotrivă.

Tânăra se împăcase de curând cu tatăl copiilor ei, de care divorțase în urmă cu mai mult timp. Ba mai mult, cei doi chiar își depuseseră actele la primărie pentru a face din nou cununia civilă.

Bărbatul, care se afla la muncă în Austria la momentul tragediei, a fost devastat să audă despre cele întâmplate. Imediat ce autoritățile l-au anunțat despre decesul partenerei și al copiilor a luat primul avion spre casă, pentru a-și conduce pe ultimul drum iubita, fetița și băiețelul.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page