Press "Enter" to skip to content

Ce s-ar afla în valiza misterioasă adusă de Putin la înmormântare! Imaginile cu liderul rus îți dau fiori

Vladimir Putin ar fi mers la funeraliile lui Vladimir Jirinovski având asupra sa faimoasa valiză nucleară.

Vladimir Putin a venit la funeraliile lui Vladimir Jirinovski, lider ultranaționalis, însoțit de câțiva agenți militari de securitate. Unul dintre ei a trasnportat valiza despre care se crede că ar fi faimoasa valiză nucleară secretă a lui Putin, conform The Sun.

În timpul funeraliilor, Vladimir Putin, ajuns la Catedrala Cristos Mântuitorul, a adus un buchet de flori și, ulterior, a făcut semnul crucii stând în fața sicriului în care se afla Vladimir Jirinovski despre care se spune că ar fi decedat din cauza virusului Covid. Tot Vladimir Jirinovsk este cel care a putut spune cu exactitate data la care Rusia a invadat Ucraina.

Faptul că valiza secretă a lui Putin a fost transportată la vedere de către un agent militar de securitate poate fi considerată o dovadă că Vladimir Putin este pregătit oricând să lanseze un atac nuclear, așa cum a menționat încă de la începutul războiului.

Presupusa valiză nucleară ar conține dispozitivul care lansează rachtele strategice ale Rusiei, fiind supravegheată în permanență. Deține, de asemenea, butoanele de control ale arsenalului nuclear al Moscovei. Deține un cod personalizat și se află sub supravegherea constantă a unui ofțer de securitate care se deplasează după Vladimir Putin în orice loc.

Valiza a apărut la televiziunea rusească în anul 2019, fiind prima dată când a fost prezentată publicului.

Valiză nucleară a fost creată la debutul anilor 1980.

Eugen Bădălan a comentat imaginile cu Vladimir Putin

Eugen Bădălan, fost şef al Statului Major General al Armatei Române, și-a exprimat părerea despre gestul lui Vladimir Putin, acesta mărturisind că liderul de la Kremlin vrea să dea de înțeles că se menține pe poziții în orice context.

„Dar de când a început acest conflict eu am repetat că nu cred în declanșarea unui conflict nuclear. În momentul în care Federația Rusă ar lansa o lovitură nucleară, toate țările care dețin arma nucleară, în principal SUA, primesc de la sistemele de supraveghere semnal că s-a lansat o lovitură nucleară.

În acel moment se întâmplă două lucruri. Se lansează rachetele de interceptare şi automat se dă o lovitură de răspuns. Deci începe practic războiul nuclear.

Nu cred că cineva, nici măcar Vladimir Putin, ar avea intenția de a începe un război nuclear pentru că asta ar însemna dispariția umanităţii. Eu cred că este doar un mesaj care să arate lumii că el se menține pe poziția pe care el a anunţat-o inițial.

Să ne imaginăm cine ar putea să lanseze un atac nuclear la adresa Rusiei, cine sunt țările deținătoare: cele din NAT care este o organizație defensivă, SUA, Franța Anglia. La China, Coreea de Nord, India mă îndoiesc”, a explicat generalul (r) Eugen Bădălan, fost şef al Statului Major General al Armatei Române.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page