Press "Enter" to skip to content

Ce se întâmplă acum cu soțul polițistei care s-a sinucis, în gara din Strehaia! Au ieșit la iveală detalii la care nimeni nu se aștepta

Soțul polițistei care s-a împușcat în cap, în gara din Strehaia, a avut probleme cu legea! Cristinel Sorin, partenerul Adelei, a fost martor într-un dosar penal.

Ofițerul Cristinel Sorin, soțul polițistei care s-a sinucis în gara din Strehaia, a fost implicat, în urmă cu mai mulți ani, într-un proces penal. În 2018, bărbatul a fost citat ca martor, în dosarul unui șofer beat. În urma probelor de la dosar, inculpatul a fost condamnat cu suspendare, conform informațiilor oferite de jurisprudenta.com.

Soțul Adelei, implicat într-un dosar penal

„Condamnă pe inculpatul V*** C*** la 1 an închisoare. Dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, pe durata termenului de supraveghere de 2 ani, care se calculează de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri.

Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul V*** C*** va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 61 de zile, în cadrul Primăriei Dumbrava sau Consiliului local Dumbrava”, a fost decizia instanței, scrie Kanal D.

Adela Loredana, agent de poliție la Poliția Transporturi Brașov, s-a împușcat în cap, în dimineața zilei de 19 ianuarie 2022, în baia Gării Strehaia. Potrivit apropiaților ei, Adela suferea de mai multă vreme de depresie, dar refuza să primească ajutor. Tânăra s-a sinucis cu pistolul din dotare, la scurt timp după ce intrase în tură.  

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page