Press "Enter" to skip to content

Ce se întâmplă cu Maria Ciobanu în America. Fiul ei, Ionuț Dolănescu, și nepoții o așteaptă acasă

Maria Ciobanu a rămas în America de sărbători, deși gândurile ei s-au îndreptat în fiecare moment către România, către casă și implicit către cei dragi. Artista își propusese să revină în țară în perioada sărbătorilor de iarnă, dar călătoria nu a mai fost posibilă.

Ce se întâmplă cu Maria Ciobanu. Artista a petrecut sărbătorile în America

Anul acesta, de Crăciun și Revelion, Maria Ciobanu a fost departe de casă, mai exact în America, acolo unde și-a petrecut și vara. Deși avea în plan să revină în țară, a intervenit o problemă de sănătate care a făcut-o pe artistă să-și schimbe planurile în ultimul moment.

Fiul ei, Ionuț Dolănescu, a vorbit într-un interviu, despre starea de sănătate a îndrăgitei interprete de muzică populară. Se pare că Maria Ciobanu are o bronșită care îi dă bătăi de cap, iar clima din America o ajută să se simtă mai bine. Acesta este motivul pentru care a petrecut sărbătorile de iarnă departe de România.

Mama se află în America, vorbim zilnic la telefon, regretă că nu a fost în țară de aceste sfinte sărbători, în perioada iernii preferă să stea acolo, pentru că are o bronșită și îi prinde mai bine clima de acolo. E o climă uscată în Los Angeles, California, și stă acolo, dar de abia așteaptă să se întoarcă în țară, a spus Ionuț Dolănescu pentru Star Popular.

Nepoții o așteaptă acasă pe Maria Ciobanu

Îndrăgita interpretă de muzică populară este așteptată acasă de către copii și nepoți. Mariei Ciobanu îi place să petreacă timp cu cei mici, iar ei se simt foarte bine în prezența bunicii lor. Ionuț Dolănescu a spus că abia așteaptă ca mama lui să pună piciorul pe pământ românesc, pentru că și-a propus să o ducă la Perșinari, să se bucure împreună de cea de-a 85-a aniversare a artistei.

Maria Ciobanu locuiește de câțiva ani în America, după ce a fost diagnosticată cu astm, iar medicii i-au recomandat să locuiască în regiuni cu temperaturi mai blânde. Artista se simte bine în America acolo unde locuiește fiica ei, Camelia, dar tot în România îi este inima și gândul.

Cântăreața de muzică populară declara, în 2019, că mai stă maxim doi ani în America și apoi revine în țară pentru că timpul trece și sub nicio formă nu ar vrea să moară și să fie înmormântată pe pământ străin.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page