Press "Enter" to skip to content

Ce se întâmplă dacă bei apă cu sare timp de şapte zile. Nu te-ai aștepta la un asemenea rezultat

Evitați excesul de sare, zahăr și grăsimi – o recomandare pe care o știu deja toți românii și de care mulți țin cont face greu de crezut că atunci când consumi sare un tip bun de sare, în mod controlat, îți face bine. Contrar așteptărilor majorității, un pahar de apă cu sare băut dimineața, timp de 7 zile, are efecte benefice asupra organismului.

  • Încearcă și tu să bei apă cu sare timp de 7 zile!
  • Ce efect are asupra organismului

Un pahar de apă cu sare băut pe fiecare dmineață, timp de 7 zile, va aduce schimbări în bine în organismul uman. Deși această informație poate părea a fi în contradicție cu recomandările cunoscute până acum, sunt anumte aspecte care fac toată diferența, cum ar fi cantitatea și calitatea sării.

Ce se întâmplă dacă bei apă cu sare timp de şapte zile

Nu consumul de sare trebuie să fie evitat, ci excesul, iar tipul de sare consumată contează foarte mult atunci când ne preocupă efectele pe care le are asupra sănătății noastre. E de evitat sarea rafinată, pentru că şi-a pierdut mineralele necesare. Sarea în stare cât mai pură, nerafinată, este cea care face minuni în procesul de detoxifiere şi de digestie.

Printre efectele benefice ale consumului de apă cu sare se numără și încetinirea procesului de absorbţie a apei, fiind un aspect care ajută foarte mult la digestie, pentru că stimulează enzimele şi acizii care descompun produsele alimentare.

Consumați apă cu sare înainte de micul dejun timp de 7 zile la rând. Trebuie să faceţi o soluţie de la 1/2 linguriţă la un pahar de apă și să beți întotdeauna pe stomacul gol. În cele șapte zile, va detoxifia organismul va stabili nivelul de hidratare şi va îmbunătăţi digestia simțitor.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page