Press "Enter" to skip to content

Ce se întâmplă dacă pui sare în colțurile casei. Trucul uimitor dezvăluit de numerologul Mihai Voropchievici

Un obicei banal, răspândit încă din cele mai vechi timpuri, atrage din nou atenția tuturor. Numerologul Mihai Voropchievici dezvăluie un truc uimitor cu sare pe care trebuie neapărat să îl încerci. Iată ce se întâmplă dacă o pui în toate colțurile din casă.

Fie că te-ai mutat într-o locuință nouă sau că îți dorești să schimbi ceva în casă, acest truc te va ajuta să readuci în atmosferă energia de care ai nevoie. Un obicei banal, care implică sarea, va elimina toată negativitatea din ambientul casei tale și îți va aduce bunăstarea sau norocul.

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit trucul pe care trebuie neapărat să îl încerci.

Ce se întâmplă dacă pui sare în colțurile casei

Pentru a alunga ghinionul și stările negative din locuințe, oamenii recurg la tot felul de ritualuri, unele costisitoare și de lungă durată.

Energiile negative afectează oamenii sensibili, cu toții știm acest lucru, astfel că numerologul Mihai Voropchievici explică, cu lux de amănunte, ceea ce ar trebui să facem. Specialistul a dezvăluit că soluția salvatoare ar putea fi sarea.

„Pune câte o lingurița în fiecare colț al casei. Lasă șapte zile. Sare mare, grunjoasă. Începi să pui de la intrare pentru fiecare colț și când dai afară sarea după șapte zile, o iei cu o mătură nouă, de pai, nu de plastic și iei de la cel mai îndepărtat colț și până la ușă.

Le-ai strâns pe toate în făraș, pe care le vei pune la toaletă, nu la coșul de gunoi, pentru că sunt captatoare de energii. Încă un secret, bagi jumătate de mătură în afară, jumătate în casă și spui: „Afară din casa mea energii negative”, a mărturisit Mihai Voropchievici.

Sarea atrage energiile negative acumulate în urma unor boli rămase de la foștii proprietari. Procedura se poate face ori de câte ori simțiți că vă urmăresc spiritele rele.

Numerologul recomandă cristalele de protecție

Specialistul spune că acestea pot fi folosite în locuințele oamenilor pentru a atrage energiile negative și a aduce, în schimb, bunăstarea și belșugul. Pietrele prețioase care au acest efect sunt turmalina neagră și cristalul de cuarț.

„Ca să ai belșug, să fii protejat și de hoți și de ochi răi, presari sare pentru bunăstare pe pragul ușii, la intrare. Sunt oameni care mai pun și sub covorașul de la ușă.”, a declarat Mihai Voropchievici.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page