Press "Enter" to skip to content

Ce SMS a primit Anamaria Prodan de la Reghe in timpul filmarilor. Codin Maticiuc l-a citit: “Hopa, ia uite”

Anamaria Prodan a fost invitata, din nou, la podcast-ul lui Codin Maticiuc. Impresara a vorbit despre cel mai intens subiect din showbiz al ultimelor luni: divortul de Laurentiu Reghecampf. In timpul emisiunii, vedeta a primit un mesaj de la inca sotul ei, iar gazda l-a citit.

Primul podcast lansat in urma cu doar cateva zile a reusit sa stranga sute de mii de vizualizari. Anamaria Prodan si Codin Maticiuc au dorit sa faca o continuare, iar impresara a fost sincera ca de obicei. Vedeta a vorbit despre divortul de Laurentiu Reghecampf si a oferit detalii picante.

Anamaria Prodan a incercat sa-si sustina toate argumentele prin dovezi, iar in timpul filmarilor, vedeta i-a aratat mai multe mesaje lui Codin Maticiuc. Fin in acel momente, Reghecampf i-a trimis un SMS sotiei sale.

“Hopa, ia uite. Exact acum i-a scris Reghe unul”, a spus Codin Maticiuc citind involuntar mesajul trimis de antrenorul de la Craiova.

Când a început, de fapt, relația dintre Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc

Anamaria susține că soțul ei ar fi fost șantajat de actuala lui iubită, care l-a forțat să divorțeze. Chiar în timpul emisiunii, Laurențiu Reghecampf i-a transmis un mesaj prin care susține că partenera de viață din prezent, Corina Caciuc, nu s-a culcat cu bărbați pe bani, potrivit enews24.ro.

“În cei trei ani, Reghecampf a trăit o tragedie. Era hăituit de amantă, acasă nu știa nimeni nimic. Să duci o viață paralelă și să începi să acuzi soția…

Ți se pare normal ca mama copilului tău să arate în halul ăsta, să fie luată dintr-un bar de striptease? Mi-au zis prietenii lui că a aflat tot, dar a aflat prea târziu, când ea era deja gravidă.

Eu cred că el a fost păcălit. În viața mea nu am vorbit fără dovezi. Da, încă îl acopăr. Codin știe despre începuturile acestei povești de doi ani. Am luat-o la început ca pe o prostie a lui Reghecampf, am vorbit cu toată lumea din oraș.

Nu m-aș fi dus în viața mea să îi bat amantele lui Reghecampf. A zis Becali că de opt ani de zile a luat banii familiei, i-a făcut salon. (n.r. despre Florentina Raiciu, o altă presupusă amantă)

Am trecut peste întotdeauna, pentru mine familia este cea mai importantă. L-am luat pas cu pas, i-am explicat. Reghecampf o mințea, probabil că nu a vrut niciodată să divorțeze. Ea îl șantaja”, a dezvăluit Anamaria Prodan, în podcastul La Mijloc.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page