Press "Enter" to skip to content

Ce spun ultimii trei eliminați de la Survivor despre marele câștigător. Urmează finala!

Survivor România 2022 se apropie de marea finală. Emoțiile sunt mai mari ca oricând și toată lumea așteaptă să afle care este câștigătorul, cel ce va pleca acasă cu premiul în valoare de 100.000 de euro. Ultimii trei concurenți eliminați din concurs sunt Ștefania Ștefan, Marian Drăgulescu și Oana Ciocan. Iată ce pronosticuri fac aceștia și mai ales pe cine susțin!

Cine va fi marele câștigător de la Survivor 2022

Ștefania Ștefan, Marian Drăgulescu și Oana Ciocan sunt ultimii concurenți eliminați de la Survivor. Pentru ei totul este clar acum, competiția s-a încheiat, însă gândurile lor se îndreaptă către cei rămași în concurs, care se pregătesc acum pentru marea finală.

Cinci concurenți au mai rămas în competiție: Alex Delea, Alex Nedelcu, Blaze, Elena Chiriac și Ionuț Popa.

Marian Drăgulescu mizează pe Elena Chiriac pentru câștigarea trofeului. El a spus că își dorește să câștige un faimos, iar singurul faimos rămas în concurs este Elena.

Ștefania își dorește ca Alexandru Nedelcu să fie marele câștigător al acestui sezon, în timp ce Oana Ciocan, eliminată din motive medicale are doi preferați: Blaze și Delea.

A fost o experiență unică, extrem de dură, Dar benefică. Am învățat să acord și mai multă importanță familiei, prietenilor. Îmi doresc ca un Faimos, singurul rămas, să câștige”, a spus Drăgulescu/ A fost cea mai frumoasă experiență din viața mea. M-a schimbat mult. Am doi preferați: unul este Blaze, celălalt este Delea. Sunt atât de curați în inimă, a susținut Oana Ciocan.

Marea finală Survivor România 2022

Cinci concurenți au mai rămas în lupta pentru marea finală când va fi anunțat marele câștigător. Este vorba despre Elena Chiriac, Alexandru Nedelcu, Blaze, Ionuț Popa și Alexandru Delea. Unul dintre ei va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în ediția de duminică, 29 mai, după care în ultimele două ediții de Survivor România 2022, din acest sezon: luni, 30, respectiv marți, 31 mai 2022.

Marea finală Survivor România 2022 va avea loc pe 31 mai!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page