Press "Enter" to skip to content

Ce spune rezultatul autopsiei în cazul morții lui Mile Povan. Ce spune fratele său, Marius: „Au constatat că a avut un cheag…”

Marius, fratele lui Mile Povan, artistul găsit decedat în casă, a vorbit despre rezultatul autopsiei în cazul morții tânărului în vârstă de 31 de ani. În cadrul unei interevnții telefonice la Știrile Antena Stars, acesta a vorbit despre cauza decesului fratelui său.

  • Ce arată rezultatul autopsiei în cazul morții lui Mile Povan
  • Dezvăluirile făcute de Marius, fratele artistului găsit decedat în casă

După moartea subită a lui Mile Povan au fost ridicate multe semne de întrebare. Îndrăgitul cântăreț de muzică populară a fost găsit mort în casă, la vârsta de 31 de ani. Fratele său a declarat ce arată rezultatul autopsiei.

Ce arată rezultatul autopsiei în cazul morții lui Mile Povan

Moartea fulgerătoare a lui Mile Povan, Mihai Leric pe numele său real, fiul interpretului de folclor Viorel Leric, din Arad, a șocat întreaga lume a folclorului și nu numai. Amintim că tânărul în vârstă de 31 de ani a fost găsit mort în locuință pe data de 27 februarie 2024.

Marius, fratele său, a spus care a fost cauza morții.

„Infarct miocardic (n.r: cauza morții) Când i-au făcut autopsia au constata că a avut un cheag și din cauza asta a făcut infarct. Mai avea momente când spunea că îl înțeapă la inimă, s-a dus să își facă analize la inimă, dar nu i-a ieșit nimic grav. Nu știu dacă lua ceva (n.r. pastile). Stăteam în case diferite, eu stau la casa mea, el stă la casa lui. Acum detalii din acestea foarte, foarte mici, nu știu. El lua doar ce era pe bază de plante, lua Magneziu, lua Zinc.”, a declarat Marius, fratele lui Mile Povan.

Marius spune că fratele său era tot timpul foarte ordonat cu mâncarea, și că el din mâncare voia să slăbească, nu din medicamente.

„Doctorii când au ajuns acolo, la apartament, chiar spuneau că a fost un om foarte ordonat, au găsit acolo toate medicamentele la locul lor, tot ce avea el, mâncarea, totul pus la punct. Nu avea probleme de depresie sau altele. Fratele meu nu a vrut să slăbească din cauza pastilelor. A vrut să slăbească, dar nu asta a fost cauza morții.”, a mai declarat Marius.

Una dintre ipoteze în cazul morții lui Mile Povan este aceea că artistul ar fi fost în depresie și că și-ar fi luat viața

După ce tânărul în vârstă de 31 de ani a fost găsit fără viață, în mediul online au apărut mai multe ipoteze legate de moartea acestuia. Una dintre ele ar fi aceea că artistul ar fi fost în depresie și că și-ar fi luat viața. Andreea Cernea, cea care era prietenă cu artistul spune însă că nu crede că acesta ar fi fost capabil să își pună capăt zilelor.

„Greutăți are, cu siguranță, toată lumea. El era un artist desăvârșit, cânta foarte bine, își onora toate evenimentele. (…) A fost într-adevăr o moarte subită, dar probabil atât l-a lăsat Dumnezeu pe pământ. Înainte cu o zi de incident a fost toată ziua în studio cu fratele lui, cu Marius, au cântat toată ziua. Nu se știe o cauză anume, doar că seara, după ce au plecat de la studio s-a simțit foarte rău, a mers la spital, i s-au făcut investigații, după care a plecat acasă bine.”, a declarat Andrada Cernea.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page