Press "Enter" to skip to content

Cea mai dură profeție făcută de Arsenie Boca! Ce a spus marele duhovnic chiar înainte să moară: „România va fi lovită de bolovani de foc”

Arsenie Boca este considerat de cei mai mulți români unul dintre cei mai mari duhovnici români din toate timpurile. În repetate rânduri, profețiile sale s-au adeverit. Totuși, unele dintre ele sunt extrem de sumbre, iar cea mai dură a fost făcută chiar înainte să moară.

Aresenie Boca reprezintă pentru mulți români cel mai mare duhovnic al secolului al-XX-lea. Pe parcursul vieții sale, marele preot a făcut o serie de profeții care au devenit realitate. Printre aceastea se numără și moartea soților Ceaușescu „în zi de sărbătoare”. Nicolae și Elena Ceaușescu au fost executați în ziua de Crăciun a anului 1989.

Totuși, unele dintre profețiile lăsate de Arsenie Boca sunt și unele care ne înfioară până în profunzimea ființei noastre. Marele duhovnic a văzut o mare invazie a Rusiei în România, dar și țara noastră lovită de „bolovani de foc” care vor face distrugeri masive.

Cea mai dură profeție făcută de către Arsenie Boca a fost chiar înainte de moartea sa. El vorbește despre o posibilă invazie a României de către trei țări: Bulgaria, Ungaria și Rusia.

Arsenie Boca a făcut, de-a lungul vieţii sale, numeroase profeţii, însă cea de mai jos, rostită în prezenţa unui martor, Vasile Șerbu, este apocaliptică.

Dohovnicul vorbea despre o “hidră cu răsuflarea otrăvitoare, o spurcăciune care va fi peste tot: la serviciu, în magazine, în politică”.

„S-a ouat de două ori, iar următoarea dată o să dispară de pe harta pământului, iar apoi o mare catastrofă se va abate asupra oraşului pentru că foarte multe păcate sunt acolo. Va veni de la răsărit un om cu stea în frunte, dar aceasta va fi peste foarte mulţi ani şi nouă nu ne va fi dat să vedem. Prigoana va veni de la Apus, iar de la Răsărit se va ridica un popor fără cruce, dar creştinii cu inima curată vor fi mântuiţi”, este previziunea lui Arsenie Boca despre România și Rusia.

„România ar putea fi ocupată de Rusia. Țara noastră va fi ocupată de cele trei țări, care vor fi lovite de „bolovani de foc”, a profețit Boca.

Duhovnicul a mai spus că aproape toţi oamenii îşi vor pierde speranţa în lupta finală care se apropie. Părintele Arsenie Boca a anticipat în anii 1945-1946 că un popor „fără cruce” va apărea de la Răsărit și va aduce cu sine mari si multe orori. Arsenie Boca a spus că Apocalipsa nu va veni ca o distrugere bruscă, ci va fi un proces lent, cu oamenii suferind pe rând.

„Cine va rămâne din războiul ăsta va fi ales ca grâul din pleavă” – spunea Părintele Arsenie Boca.

Cine a fost Arsenie Boca

În perioada tulburătoare a anilor 1945-1946, în timpul căreia comunismul își făcea loc treptat în România, iar tensiunile politice erau în creștere, Arsenie Boca a început să facă profeții notabile. Această perioadă a coincis cu momentul în care călugărul a fost închis din motive politice, oferindu-i timpul necesar pentru reflecție și pentru a se dedica studiului profund al textelor religioase.

În mijlocul incertitudinii și schimbărilor acelei vremi, el și-a concentrat atenția asupra viitorului țării și a profețit evenimente care ulterior au stârnit întrebări și neliniște. Datorită cunoașterii sale profunde a Bibliei și a textelor religioase, Arsenie Boca a devenit recunoscut ca un profet în ochii multora, iar de-a lungul timpului, multe dintre avertismentele sale au devenit din ce în ce mai relevante, generând dezbateri intense cu privire la semnificația lor pentru România și lumea în general

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page